FÄRDIGBÄDDAD BABYKORG

När jag sist visade er lilla hjärtats allra första sovplats så saknades påslakanet eftersom det behövdes sys om för att passa dagens täcken då det var snart tjugonio år sedan som det sist användes. Idag damp det ner ett platt paket från min kära mamma innehållandes det allra finaste påslakanet som hon har fixat och trixat med till våran lilla skatt. Örngott och påslakan ligger nu och snurrar runt i tvättmaskinen tillsammans med dom fina molnen som vi ska bädda spjälsängen med.

 

Nu har den riktiga nedräkningen börjat och idag står det med stora siffror i min almanacka att det är 14 dagar kvar… till BF. Känns som en otroligt spännande och pirrig känsla i kroppen och bara tanken när vi går och lägger oss varje kväll att det faktiskt är en dag närmare är nästan svindlande.

 

Längtan efter denna lilla kille är så enormt stor att jag inte (självklart) kan jämföra det med någonting annat. Slår till och med julafton när man var liten och fortfarande trodde på tomten (och kryssade för var dag som gick i kalendern i typ en månads tid före julafton) med HÄSTLÄNGDER! =)

 

Nu är det dags att ta hand om tvätten, kram på er tills vi hörs igen! ♥

Bilder: Privata ©

Kommentarer
Postat av: Mia

Inte alls långt kvar ju:) Spännande:):):)



fint med babykorg!



Kraam

2011-02-07 @ 18:08:23
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Postat av: It's a house

14 dagar kvar, helt galet! Såg att du skrev om TENS i förra inlägget, har ingen erfarenhet av det själv men däremot kan jag starkt rekommendera Anna Wilsbys bok Innan du föder om du nte redan upptäckt den, det var till stor del den som hjälpte mig att få en så fin förlossning förra gången.

2011-02-07 @ 18:16:20
URL: http://www.itsahouse.blogspot.com
Postat av: Caroline

Gud så mysigt att gå och vänta på bebisen. Den kan ju komma vilken dag som helst nu! Det är en sån härlig och pirrig känsla. Jag saknar redan att hålla den nyfödda lilla bebisen mot kroppen och känna hur den rör sig. Jag tyckte det var sååå häftigt för det känns att de gjorde samma rörelser i magen fast nu kunde jag se vad det var de pysslade med. Helt otroligt!



Kram

2011-02-07 @ 19:55:22
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Catrin

14 dagar! Börjar verkligen närma sig. :) Spännande, spännande...

Så fint det blev med påslakanet i babykorgen. Där kommer lillkillen ha det mysigt om bara några veckor. :)

Kramkram.

2011-02-07 @ 20:06:20
URL: http://vardagstrall.wordpress.com/
Postat av: Linda - Harmony Home

Men så sött! Vad duktig din mamma är.



/Kramar

2011-02-08 @ 09:13:34
URL: http://harmonyhome.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack för din fina kommentar på min blogg. Vilka mysigt att få bädda med de lakan du en gång sov i. Det är så roligt att få pyssla och fixa innan bebisen kommer...man längtar och väntar och längtar lite till. Nu är det inte långt kvar....er lilla skatt kan ju komma när som. Håller tummarna när det är dags.

Kram Linda :-)

2011-02-08 @ 10:07:07
URL: http://snurrepinn.blogspot.com
Postat av: Dessi - Home and desire

Tusan så fint! Så härligt, nu är bebisen snart här!



Glukostestet gör alla här nere i Skåne i v. 28. Gick alldeles utmärkt! :)



Glömde klart fråga barnmorskan om TENS, men vi kanske pratar om det på föräldrautbildningen sen... Är sugen på att ha det hemma, innan man åker in till förlossningen. Tror det kan dämpa en del! Spännande att se hur det fungerar för dig sen! :)



Kram Dessi

2011-02-08 @ 21:05:44
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Nanna

Så vackra!!!! Helt ljuvliga! Vad då vill ha!?

2011-02-08 @ 22:05:59
URL: http://nannashem.blogspot.com
Postat av: Kattis

Vilka fantastiska sängkläder!! Wow... Vilket jobb hon lagt ner, och så otroligt vackert resultatet blev! Måste vara underbart att längta så som du gör, själv var jag mest nervös när jag gick och la mig - tänk om förlossningen skulle starta just den natten och jag inte skulle få sova? Och jag tyckte ju så mycket om magen, behövde inte alls bli av med den. ;) Nåja, jag är ganska nöjd med resultatet nu trots allt, men passa på att göra saker du vill hinna med typ uppdatera bloggen och fota och sånt för sen läggs allt fokus på bebben. ;) KRAM

2011-02-11 @ 21:21:07
URL: http://www.kattisdagar.se

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0