Efterlysning

Tänkte ta bloggen som hjälp och höra med er om någon vet vart det nästintill klassiska tyget ”Moln” från Färg & Form finns att hitta i Stockholm på metervara ?


Är inte vi som planerar något barnrum här hemma utan min storebror med familj som kommer på besök i helgen. Förutom att vi ska heja på han när han kämpar sig Lidingöloppet runt ska vi hinna med en sväng på stan för att bl.a. leta efter tyget till lilla C. En stor liten tjej som på söndag har hunnit bli ett år, det ska firas med tårta och paket!  

Nu ska jag krypa till kojs framför den omtalade "Svenska Hollywoodfruar", en stor kram till er!


Foto: Skärmdump från Färg & Form

Beauty planet

Upptäckte för något år sedan att man kan spara en hel del slantar genom att beställa bl.a. make-up på Internet. Favoritsidan är Beauty Planet (finns säkert fler som är bra) och det har genom åren blivit ett antal beställningar och många intjänade slantar!

 

På tal om annat så sitter vi för tillfället och väntar på Mr M: s föräldrar som kommer norrifrån. Senaste gången de var på besök var förra sommaren då vi hade bott i lägenheten knappt en månad. Har hänt en hel del sedan dess så det ska bli roligt att se vad de säger samt att det ska bli riktigt trevligt att få ha dom på besök.

 

Med tanke på storfrämmandet pausar jag från bloggen några dagar och njuter av vårt Pitesällskap istället! Hoppas ni alla har det bra där ute i vårt avlånga land.

Kram kram! ♥


Bild: Privat ©

Clarion Hotel Sign

En underbart skön och mysig helg är till ända. Var med nya pigga krafter som väckarklockan stängdes av med i morse. Däremot skulle jag nog behöva ett eller två extra träningspass efter all god mat och dryck som har slunkit ner.

Vi har verkligen njutit till fullo av vardagslyxen att få bo på hotell, sovit i sköna duxsängar med sådär lagom prassliga sängkläder och dessutom ätit och druckit gott. Sen alla fantastiska möbel- och lampklassiker som huserar på detta hotell, kameran har gått varm!

 

I vårt hotellrum fanns bland annat två ljuvligt röda loungefåtöljer från Fritz Hansen med en prislapp med alldeles för många nollor. Annars hade ett par gärna fått flytta hem till oss.
Vi spenderade en del av dagen på Selma Cityspa+ som sträcker sig högt över takåsarna med en milsvid utsikt över Kungsholmen. Där njöt vi av årets kanske sista varma (men rätt svaga) solstrålar med något kallt och gott i handen.

Kvällen avslutades sedan med en god middag på Aquavit Grill & Raw Bar, ett signum alias Marcus Samuelsson, och därefter en god drink i baren.  Restaurangen och baren gick i samma fantastiska inredning som resten av hotellet, superlativen kan hagla över detta ställe! =)Hoppas ni alla andra har haft en underbar helg också och samlat krafter inför en ny arbetsvecka! Kram på er! ♥

Bilder: Privata ©

En sista doft av sommaren

Sista sommarmånaden har bläddrats förbi i kalendern och hösten är på intåg även om värmen verkar hålla sig kvar lite krampaktigt. Har suttit och gått igenom sommarens bilder och det fanns en hel hög att ta fram när sommaren känns som allra längst bort.

 

Sommaren tvåtusennios stora höjdpunkt var självklart det fantastiskt roliga bröllopet, men det finns även en hel del minnesvärda bilder från vår Piteåtripp. Bl.a. en ljuvlig sommarkväll ute på Pite Havsbad med Mr. M: s syster och familj.  

 

Ikväll njuter vi av en lugn och skön fredagskväll här hemma med god mat och något gott att dricka. Ser verkligen fram emot morgondagens hotellvistelse även om staden är densamma. Medan vi bodde uppe i Umeå hann vi med några kortweekends i mysiga kuststaden Sundsvall. Lite miljöombyte gör verkligen gott för själen!

Hoppas ni alla njuter av en skön fredagskväll, trevlig helg! Ta hand om varandra! ♥


RSS 2.0