EN LITEN KAMERATJUV


Åh, vad är det här för spännande? Vad händer om jag rycker i det lite grann?


Lilla kameratjuven som även är boven bakom de suddiga bilderna. 

Denna heta dag har spenderats i skuggan under ett träd i stadens mysiga park tillsammans med söta Vilmer och mamma F. Skönt att få komma undan solens varma strålar (och stadens gator som börjar fyllas med alla små fotbollsspelare som kommit hit för landets näst största fotbollsfest) för ett par timmar och få lite behövlig svalka, inte minst för de små.

Väl hemma blev det sedan en skön luftning av lilla rumpan (inklusive två kissblöta handdukar) och jag hann även med att fota några bilder av det mer privata slaget innan den lilla kameratjuven låg på rygg och fick syn på det spännande kamerabandet. Vips så blev det väldigt skakigt.

Lagom till klockan åtta hade den lilla kameratjuven somnat gott och själv rattade jag in Sommar med Ernst. Vilket fantastiskt ställe han har hittat även i sommar och som alltid ska det bli spännande att få följa förvandlingen av magasinbyggnaden.

På tal om hus och husvisningar så har vi hunnit med tre visningar av funkishuset från 60-talet varav en tillsammans med besiktningsmannen. Vi har inte lagt något bud men (mest jag) kan inte riktigt släppa tanken om det ännu. Det finns  mycket potential med huset!

Fredag i morgon och sista arbetsdagen för min kära sambo, sen väntar många lediga veckor tillsammans. Passar på att önska er redan nu en underbar fredag, kram på er! ♥


POTATIS PÅ MENYN

Smakportionspremiär för vår lilla skatt. Här var det potatispuré som stod på menyn!


Vad är det för konstigt jag har fått i min mun?

Lagom till Elliots fyramånadersdag introducerade vi smakportioner för första gången. Han har sedan nacken och huvudet blivit stadigare fått sitta med i sin stol när vi har ätit middag. Han har följt varje tugga med stora ögon och har förmodligen funderat väldigt mycket på vad vi har stoppat i munnen.

Och det där med att stoppa saker i munnen har han visat att han är en riktig liten hejare på. Fingrar, händer, kläder, leksaker. Allt som kommer i hans närhet passar han på att smaka på!

Här hemma går vi och väntar och längtar efter morgondagens husvisning. Känns faktiskt väldigt pirrigt i kroppen för tänk om vi blir alldeles förtjusta i huset? 

Önskar er en fin kväll alla söta ni, kram och på återseende! ♥


HURRA FÖR VÅR FYRA MÅNADER GAMLA PRINS

Det verkar nu för tiden vara smått omöjligt för mig att få till någon slags kontinuitet i uppdatering av bloggen. Tänker på det ofta men tar mig aldrig riktigt för det.

 

Här i norr är allt väl med lilla familjen. Jag njuter fortfarande av alla lediga dagar tillsammans med vårt lilla hjärta som idag fyller precis fyra månader. Det står numer 68 på storlekslapparna i kläderna och att vända sig från rygg till mage är lätt som en plätt. Ibland tror jag nästan att mitt hjärta ska brista av all kärlek till vår lilla prins.

 

I veckan har vi en stor ”happening” inbokad i vår kalender då vi på torsdag ska gå på vår allra första husvisning. Ett funkishus i etagestil från 60-talet med stor potential som mäklarna i Stockholm skulle ha uttryckt sig. Återstår att se om det blir fortsättning följer.

 

Nu ska jag försöka ta mig i kragen och bli bättre på att låta er få följa med i vår vardag. Om inte annat så känns det lite roligare att föreviga dagarna med vårt senaste inköp i form av en systemkamera. Vår Canon Ixus kompaktkamera har hängt med sedan bloggens begynnelse men har nu gjort sitt efter ett platt fall i golvet.

 

Tills vi ses igen, ta hand om er! ♥

Bild: Privat ©

Elliot rullar numer över på mage så fort han bara får chansen. Den fina skallran som är perfekt att greppa för de små händerna kommer från danska favoriten Sebra. 


RSS 2.0