HEJ FRÅN PITEÅ

Sist jag skrev några rader här inne var Elliot ganska precis sex veckor gammal och fortfarande en liten ”nollåtta”. Några dagar senare gick det efterlängtade flyttlasset norrut och vi är nu, snart fem veckor senare, ”nollnioelvor” istället. De första veckorna kändes mer som att ”vara på besök känslan” men nu trivs vi precis lika bra, om inte bättre, som vi tidigare bara kunde drömma om!

 

Elliot har under dessa veckor blivit en rätt stor kille som har spräckt sexkilosgränsen och verkar även ha ärvt sin fina pappas långa gener. Grodbenen blir mer och mer utsträckta och på tvåmånaderskontrollen för två veckor sedan kunde vi ”dra ut” hans kropp till 62 cm och vågen visade 6 290 g. Vår älskade prins!

 

Nu ska jag ta mig i kragen och försöka uppdatera bloggen lite oftare. Lite extra med tanke på fina lilla kusinen C (men som inte alls är speciellt liten längre) som i och med flytten tyvärr hamnade ännu längre bort!

 

En stor kram till alla er som fortfarande kikar in här trots bristen på uppdatering! ♥

Bild: Privat © - En smått oskarp bild av en flaxande Elliot i fina favoritbyxorna som han bland annat fick i present av de bästa jobbarkompisarna i Uppsala. Något som jag kommer att sakna lite extra från vår tid som "nollåttor".


RSS 2.0