Tisdagstema - Längtan

Det som min bleka vintertrötta kropp längtar mest efter nu är den sol och värme som Gran Canaria förhoppningsvis ska bjuda oss på om drygt fyra veckor.

Att efter en dag på stranden, med solkysst hud och sand mellan tårna, sitta på balkongen med något gott att dricka.  God middag på en charmig restaurang i mörkrets ljumma vindar.  Nästan halva charmen med en utlandsresa är just längtan...


Ha en riktigt trevlig tisdag allihopa!


Tisdagstema - Längtan
Bild: Privat © (Mallorca sommaren -07)

Ett tidigt alla-hjärtans-dag-firande

Med långa dagar på nya jobbet för Mr. M har de stunder vi setts i veckan varit få, vilket innebär att man får ta till vara på den extra tid som vi får tillsammans nu under helgen.


Är endast några dagar kvar till alla hjärtans dag vilket är ett ypperligt tillfälle att passa på och ge lite extra kärlek och omtanke till våra nära och kära. Eftersom den tid vi får på veckorna blir knapp hade jag tänkt överraska Mr. M idag med en tidig alla hjärtans dag present. Älskar överraskningar och framför allt när jag får planera de själv, men är usel att hålla de för mig själv.


Bokade tidigare i veckan två biljetter till LG Hockey Games i Globen idag för att se Sverige-Tjeckien spela då jag har en hockeyälskande sambo. Hade tänkt överraska Mr. M idag med frukost på sängen och att han då skulle få biljetterna... men med svag karaktär avslöjade jag överraskningen i torsdags. Blev en glad kille ändå och det betyder mest!


Så idag blir det en tur för oss till vår vackra huvudstad, känns minst sagt en lyx att ha staden mindre än en timme bort med tåg. Vi tänkte även passa på och gå en sväng på Kung Carls bakficka när vi ändå är i stan, vilket tydligen ska vara ett kanonställe om man är sugen på brunch.


Hoppas ni alla får en toppenlördag och en trevlig helg! ♥


Tulpaner på rad
Bilder: Privata ©

...prosit

Vår helg har vi tillbringat i hemmets lugna vrå. Förkylningen blev inte så illa som jag trodde utan med lite extra vila har kroppen bekämpat förkylningsbacillerna till den grad att jag nu är redo för en veckas jobb.


Idag åkte vi ut på en sväng, bl.a. till IKEA och det var definitivt inte bara vi som hade tänkt den tanken. Varuhuset i Uppsala hör förmodligen till ett av de mindre i landet. Men de första spadtagen är gjorde och under 2009 ska ett nytt, större varuhus stå klart. Några saker åkte, som alltid, i alla fall ned i vår påse. Bl.a. en liten vit vas som komplement till de två större som vi redan har.


I veckan får vi besök av nära och framför allt kära, min mamma med sambo stannar till här hos oss innan de senare styr kosan mot varmare breddgrader. En spännande vecka väntar även för Mr. M då han i morgon börjar sitt nya jobb som produktutvecklare på ett företag i Stockholm.


Hoppas ni alla har en skön söndagskväll, stora kramar!

Vit glasvas
Bild: Privat ©

Atjhooo...

Idag är det med en trött kropp och rinnande näsa som jag har stannat hemma från jobbet. Var en snuvig och förkyld G goding som var på besök förra helgen som verkar ha smittat alla som har kommit i hans väg med dagisbaciller. Även för mitt immunförsvar verkar det ha varit en okänd bacill som gjorde att jag lagom till helg insjuknade.


Visade bilder på vårat halvfärdiga sovrum för någon vecka sedan. Har sedan dess kommit till sängbord och även färgglada kuddar från Malin Westberg Collection som vi fick av min kära syster förra helgen. Sängborden i valnöt, från Maze Int, beställde vi runt jul från Inneonline, som jag för övrigt varmt kan rekommendera. Kanontrevlig personal med snabb och personlig leverans! Är fortfarande sängen, en vit Malm, som saknas där inne men som förhoppningsvis kommer på plats inom någon vecka.


Nu ska jag göra en varm kopp te och åter krypa ned i sängen och vila upp mig så att jag förhoppningsvis orkar med något annat än att vara sjuk i helgen. Önskar er en trevlig helg, kram på er! ♥
 

Sovrum rosa
Bilder: Privata ©

RSS 2.0