Bloggpaus

Nu är det alldeles uppenbart att tiden verkligen inte räcker till, är inte bara kartonger som ska packas utan även ändring av telefon, bredband, adressändring och mycket mycket mer ska hinnas med. Trots att det känns lite vemodigt att lämna alla nära och kära här uppe i norr så känns det minst sagt spännande med förändringens vind som för tillfället blåser i våra liv. Nytt jobb för Mr. M och start av x-jobb för mig efter jul.


Det här halvåret här i bloggvärlden har varit otroligt kul och har gett mig så mycket mersmak! Ni är alla som jag via bloggen har fått möjlighet att lära "känna" underbara. Återkommer efter nyår med nya fräscha krafter och med bilder på vårt nya boende, ni är mycket välkomna tillbaka allihopa! 

Nu finns det bara kvar att önska er en riktigt god jul och gott nytt år även om det fortfarande är några dagar kvar till dopparedan. Stora kramar! ♥ 

Bloggpaus
Bild: Privat ©

Lovely med helg

Nu är det alldeles på tiden att bryta bloggtystnaden med ett underbart gott recept från Leilas jul. En riktig favoritkock med en färgstark personlighet och alltid med ett glatt leende på läpparna.


Gissar att många av er såg onsdagens program då hon bl.a. gjorde Rocky Road. Vi också... igår inhandlades ingredienserna och en liten stund senare stod en stor form på kylning, lagom till Idolfinalen fanns en skål med Rocky Road på vårt soffbord. Idag finns det bara smulor kvar i skålen och diverse chokladfläckar på våra kläder. =)

Ha en riktigt trevlig helg allihopa och en mysig andra advent i morgon! ♥


Rocky Road

Bild: Privat ©

Tisdagstema - Horisont

En underbar kväll på Mallis... igen! =)  Ska försöka uppdatera min bildsamling så att ni slipper se kort från Mallis varje gång det är dags för tisdagstema. Men i dag får ni stå ut med en utsikt över medelhavet. Någon sol som försvann bakom horisonten fick vi dock aldrig se då vi bodde på södra delen av ön.  


Här hemma har vi tyvärr ingen utsikt över någon horisont, däremot finns fyra tomt gapande fönster då våra gardiner har åkt ner till förmån för flytt. Är besiktning i morgon av lägenheten och förhoppningsvis är den i det skick vi tog över den så att vi slipper lägga ner några pengar på den som vi gärna lägger på annat.  


Trevlig tisdag allihopa!

Tisdagstema - Horisont
Bild: Privat ©

Hej tomtegubbar slå i glasen...

Har inte haft den tid på sistone som jag önskar för att hinna med och besöka er lika ofta som jag vill. Veckan har varit fullproppad med både jobb och tentaplugg, förhoppningsvis lugnar det nu ner sig lite så att vi hinner med att njuta lite av tillvaron innan flyttlasset går.


Helgen har bl.a. gått i firandets tecken då Mr M blev erbjuden sitt första jobb i fredags som nyexad civilingenjör på ett större företag i Sthlm inom industriell produktutveckling. Tjihoo! Igår hade vi kära vänner på middag, tack S & T för en mycket trevlig kväll. =)


Idag har vi inte gjort många knop men tack vare en tjuvstart av julen finns nu några stjärnor och tomtar inhysta i vårt hem, för två och en halv vecka till.


Nu ska jag kika runt hos er och titta vad jag har missat under den gångna veckan. Hoppas ni alla har haft en skön helg och mysig första advent! ♥

Första advent
Bilder: Privata ©

RSS 2.0