OCCASION ELLIPSE MATBORD


Enkel design som understryks av att bordskiva och fot har samma form. Lätt och diskret i vardagen och med plats för flera gäster när bordskivan dras ut.

Att vi har flyttat från 56 kvm till 260 kvm märks tydligt här hemma. Tack och lov är det i alla fall en i familjen som uppskattar dessa ytor. Vi som är några år äldre tycker dock att det är roligare att allt eftersom kunna fylla en del av dessa ytor med godbitar som vi länge har spanat på!

Occasion Ellipse matbord från Bolia (som för övrigt har en del generösa rabatterbjudanden fram till den tjugofjärde) är en av dessa godbitar som snart ska fylla detta tomrum.

Vi har sedan vår allra första gemensamma lägenhet trängts runt det vita köksbordet från IKEA och många gånger drömt om ett större kök för att ha plats med ett bord som kan rymma fler än två av våra vänner. Nu är det snart verklighet och extra passande är det allt då det är någon som äntrar guldåldern i sommar. Stolarna som ska stå runt bordet är ett gäng vita 50-talsklassiker i plats som snart även de levereras hit hem.

Nu mys i soffan med färska jordgubbar! Kram på er! ♥

EN DAG PÅ STRANDEN

Årets premiärtur ner till stranden uppskattades av familjens minsta medlem.

Puss på dig stenen!

När sommaren är som bäst...

Benen är idag aningen ömma efter drygt två mil på cykel, destination Pite Havsbad.

Campingen, som vanligen översvämmas av sommarfirare, var än så länge väldigt lugn och stranden var nästan helt folktom förutom några tappra sommarbadare. Och så vi! Fast vi höll oss långt från vattnet förutom Elliot som passade på att doppa sina små söta crocsprydda fötter.

Känns bra att fylla sommaren 2012 med en himla massa bra sommarminnen och bäst av allt - sommaren har knappt börjat!

Kram på er! ♥

NATIONALDAGSFIRANDE

De fina magnetsiffrorna från danska Sebra som Elliot fick i 1-årspresent har varit lite av en favorit idag. 

En finklädd nationaldagsfirare!

Ikväll känns byxorna aningen trånga och magen lite rundare efter en hel dag kalasande i trevligt sällskap.

Först brunch på en av stadens restauranger med våra nyfunna vänner ett par hus bort. Sedan någon timme senare fick Elliot tjej- och middagsbesök av söta T tillsammans med sin mamma och pappa. Vi vet sedan tidigare att de två trivs bra i varandras sällskap och idag var inget undantag. Det utdelades ett antal pussar dem emellan!

Att varje ålder har sin charm är verkligen sant. Visst kan jag ibland tänka tillbaka och sakna tiden då man kunde pussa de pyttesmå fötterna med spretiga tår, det mysiga knorrandet och att få ha en varm liten kropp sovandes tätt, tätt emot min egen. Men utan att jämföra några perioder ur Elliots första levnadsår så uppskattar jag denna tid otroligt mycket. Han är en fantastisk och underbar liten kille som sprider mycket glädje. Han är lugn, trygg och otroligt kärleksfull! Och kärleken till vårt älskade lilla hjärta är större än någonsin! ♥

Kram från mig!

RSS 2.0