EN TUR TILL GRANNSTADEN


En finfin pionkvist från SIA som fick följa med hem från Casa Wikström i Luleå.

Tjugofemte juli idag och endast några dagar kvar på denna sommarmånad. Har varit knäpptyst här på bloggen ett bra tag och under bloggtystnaden har vi bland annat hunnit med en semesterresa ner till charmiga sommarstaden Lidköping för att hälsa på min kära bror och familj.

Vi njuter av lediga dagar tillsammans och har det allmänt bra. Idag hade vi vägarna förbi Luleå och passade då på att springa in på ett par affärer. Bland annat Casa Wikström för att höra om en ny skärm till en av våra Miss K-lampor som olyckligtvis hamnade i golvet med en sprucken skärm som resultat.


En vit och svart potta med hög rygg från Babybjörn.

Ett stopp på Barnens Hus hann vi också med för att titta på en potta till Elliot. Allt eftersom vanlig mat har introducerats har avföringen ändrat konsistens och lilla killen verkar tyvärr ha väldigt lätt för att bli hård i magen. Plommonpuré får han smaska i sig en gång per dag och vi har även fått rådet att testa en potta i samband med hans "toabesök". Den fina pottan med hög rygg blir därför alldeles perfekt till vårt lilla hjärta som precis har lärt sig att sitta.

Nu ska vi sjunka ner i soffan framför en film efter en kväll med en hel del stök. Ta hand om er så hörs vi snart igen, kram från mig! ♥


RSS 2.0