08:or

Flytten till vår efterlängtade lägenhet är nu äntligen avklarad och vi kan numer titulera oss som 08:or. En dryg vecka har gått sedan flyttlasset gick av stapeln och med bärhjälp tog det inte länge innan vi hade både lastat av och sedan in alla våra pinaler.


Här inne ekar det fortfarande rätt tomt, en uppgradering från 40 kvm till 53 kvm kan tyckas fjuttig men för två forna studenter med ett rätt litet bohag är förändringen tydlig. Att vi däremot stormtrivs i vårt nya boende finns det inga tvivel om.  

Ikväll satt vi ute på balkongen och njöt av den sköna kvällssolen för första gången. Nu när i stort sett hela sommaren ligger framför våra fötter samt förhoppningsvis en skön höst, ser vi fram emot många fler stunder där ute.


Bild: Privat ©

Mot nya tider...

Börjar nästan känna mig lite ringrostig när det gäller bloggandet. Tiden som har gått mellan varje inlägg har blivit allt längre men nu ska jag förhoppningsvis snart få lite mer tid över.


Långhelgen som har varit har vi tagit väl tillvara på. Nationaldagsfirandet spenderade vi på en picknickfilt i en varm och solig Hagapark, inte långt ifrån vårt kommande boende. Nedräkningen till vår flytt har för övrigt börjat och i morgon visar kalendern 7 dagar. Kvällar som förmodligen lär vara fullspäckade med flyttpackning.


Igår spendera vi några timmar ute på Upsala golfklubb, någonting som jag tydligt kan känna i mina muskler idag. Med en golfspelande sambo har det länge funnits en tanke att själv lära mig att spela. Men min sving är allt annat än en robotsving och att träffa bollen har jag upptäckt är allt annat än lätt. Men att få lära sig någonting helt nytt är en stor utmaning och är för övrigt väldigt roligt.


X-jobbet har jag i det stora hela slutfört. Efter en redovisning för både mina arbetskompisar samt uppe i Umeå på universitetet kan jag snart lägga det bakom mig. Rapporten är i stort sett färdig förutom lite ändringar som ska göras innan den kan godkännas. Men det får jag göra på min fritid för i morgon börjar jag min allra första anställning som utvecklingsingenjör.


Förändringens vind har börjat blåsa i våra liv...

 
Bild: Privat ©

RSS 2.0