NAVY TRIPLE STAR

De mjuka och fina Bobuxtofflorna har prytt de små fossingarna idag. Perfekt för en kille som annars halkar runt då han tränar på att gå med den svarta lära-gå-vagnen som han fick av mormor i sexmånaderspresent. 

För bara ett par dagar sedan klickade vi hem de fina Bobuxtofflorna från Ebbes butik och redan idag kom det ett litet brunt paket med posten innehållandes de finaste tofflorna för de små. Bra service och snabb leverans är något som uppskattas!

Idag har vi hunnit med både en mammafika och playdate med söta Vilmer som är drygt två och en halv månad äldre än Elliot, månader som knappt börjar märkas. De börjar allt mer intressera sig för varandra och förmodligen kommer de att hitta på en massa bus med tiden. 

Nu börjar det vara dags att väcka lilla killen som sover sitt sista sovpass för dagen. Sen väntar en tjejkväll på stan med affärer öppna fram till klockan 22 för mamman vilket är ett trevligt initiativ av stadens handlare.

Kram från mig! ♥

MR JUNIOR SPRATTEL

Försök och fånga mig på kort mamma om du kan!


Okej då, jag ger mig!

Att få till skarpa kort på Elliot är numer ingen lätt match. I den lilla kroppen finns en himla massa energi och än mer upptäckarlust och nyfikenhet på världen runt omkring honom. Månaderna har verkligen runnit i väg och vår lilla kille har nu hinnit bli lite drygt sju månader och här hemma är det full fart.

Han har nu lärt sig att både sitta ordentligt, att gå från den ålande krypstilen till att krypa runt på sina små knän (att barnsäkra här hemma är nu ett måste) och nu senast att börja resa sig upp mot allt han får chansen till.

Är inte helt lätt för mammahjärtat alla gånger att släppa på tyglarna och låta han utforska sin omgivning, framför allt inte när han har lärt sig konststycket att resa sig upp. Men sen är det bara så fantastiskt vilken resa de små får uppleva under sitt första levnadsår och hur mycket han har utvecklats under dessa månader - från en liten groda som ofta låg och snarkade på våra magar till den goa killen han är idag med allt sprattel i kroppen och bus i blicken.

Nu ska jag gå och pussa på min lilla sovande prins! En stor kram! ♥

RSS 2.0