Brudparet sa - JA!

Nu är vi hemma efter ett fantastiskt roligt bröllop med ett väldigt vackert brudpar. Vigseln och den efterföljande bröllopsfesten hölls på Hönsäter, Hällekis. Ett otroligt landskap som för tankarna till Arnfilmerna.


Festen bjöd på ett och annat roligt tal, underbart god mat och allt det övriga som hör ett bröllop till. Dom, eller kanske framför allt brudtärnan S, hade tänkt på många små detaljer och jag fastnade framför allt för en. På toaletterna fanns små söta korgar innehållande det mesta man kanske kunde behöva som bl.a. bindor, tamponger, halstabletter, kondomer, Alvedon, plåster, näsdukar och konversationskort. Sen fanns det även engångskameror utplacerade längs borden och man kan ju bara gissa att brudparet får sig ett och ett annat gott skratt när dessa ska framkallas.


Borden var även vackert dukade men det förtjänar ett alldeles eget inlägg. För självklart förevigade jag även den, detaljnörd som man är! =)


Att bröllopet är över känns nästan som en urladdning då det var sommarens stora höjdpunkt. Men än återstår några veckor innan hösten knackar på och innan dess ska vi bl.a. hinna med att få besök från norr och även se Coldplay på stadion i slutet på augusti.


Återkommer med bilder från dukningen som dom hade gjort så fin! Kram på er alla och ta vara på varandra! ♥


Bild: Privat ©

Bild på sovrumstapeten

Är väl bäst att jag tar mig i kragen och visar er hur tapeten (som vi tillslut lyckades få upp) blev i sovrummet. Vi blev verkligen supernöjda med denna underbara skapelse samtidigt som sovrummet känns betydligt mer ombonat.


Vi har ikväll ätit gott och spelat spel med mamma och hennes sambo som igår kom ner till huvudstaden från norr. Tvätten från Piteåtrippen är nytvättad och stora delar av kläderna ligger återigen nedpackad i en resväska. I morgon när vi har piggnat till styr vi kosan mot staden där lördagens bröllop stundar. Som vi ser fram emot att få träffa släkt och framför allt det vackra brudparet!


När vi är åter på 08-mark i slutet av nästa vecka efter nästan tre veckors flängande, från norr till söder, väntar ett stundande golvläggande i vår lägenhet. Det mörka golvet är alldeles för jobbigt att hålla rent, även om jag ofta har städmoppen i högsta hugg. Istället kommer ett prisvärt traditionellt klickgolv att läggas in. Hur det blir får ni följa om drygt en vecka...


Önskar er en fortsatt trevlig sommar, på återseende! En stor kram till er alla! ♥


Bild: Privat © - Magnolia från Cole & Son.

Sköna sköna semestertid

 

Vi njuter för närvarande av vår andra semestervecka av totalt fyra. Startade vår semester uppe i Piteå och kom hem idag efter drygt en och en halv vecka i norr. Sköna lata dagar som vi har spenderat tillsammans med familj och kära vänner som är alldeles för långt borta.


Tyvärr var vi tvugna att återvända till 08-land precis på dagen då Piteås egen gatufestival Piteå Dansar och Ler kickade igång. Festivalen är en av Sveriges äldsta och även en av de största gatufestivalerna som traditionsenligt hålls i slutet av juli varje år. Under de ljusa sommarkvällarna och nätterna förvandlas hela Piteå till en festplats där centrum fylls med glada människor, musik av alla de slag och mat från världens alla hörn. 

Vistelsen här i storstaden blir dock endast ett pitstop då vi i övermorgon styr kosan mot västkusten för min älskade brors bröllop som vi ser fram emot mycket. Nu återstår bara det sista finliret på talet! =)

Hoppas ni alla har en riktigt skön sommar, oavsett om ni njuter av er semester eller har återgått till arbetet. En stor kram till er! ♥
Bild: Privat © - Taget ute på Näsudden, Piteå, under en av våra semesterdagar hos våra kära vänner.

RSS 2.0