Ett besök i Umeå

Att vintern inte riktigt släppt taget om Norrland fick vi se när vi i helgen besökte Umeå och min syster med familj. Snöhögarna var fortfarande stora och snödjupet tillräckligt för att kunna köra skoter. I lördags gjorde vi en skoterutflykt där solskenet lämpligt nog övergick till en mindre snöstorm precis när vi hade kommit fram till jakstugan. Men lite varm choklad, korvgrillning och brödbak på en muurikka hann vi med innan händerna var frusna och turen gick tillbaka hem. Tack i alla fall för en mysig helg tillsammans! ♥


Fick ett riktigt glädjebesked idag! Som nyexaminerad har man inte speciellt mycket erfarenhet och CV: t gluttar rätt tomt. Är därför så otroligt värdefullt med all erfarenhet och kunskap som man kan suga åt sig.


Efter att jag hade avslutat mitt examensarbete förra våren hade jag turen att få en projektanställning på samma företag som sträckte sig sommaren ut. Sen lagom till att projektanställningen skulle löpa ut fick jag glädjande nog ett års vikariat i en annan grupp. Vilken LYCKA!


Har självklart hoppats på att någon dörr till en förlängning ska öppna sig nu i höst då mitt vikariat tar slut även om man inte riktigt vågar tro att så ska ske med tanke på hur jobbsituationen ser ut för väldigt många. Men idag kan jag tacka min lyckliga stjärna! Skrev idag på för förlängning som sträcker sig året ut. Känner mig så otroligt glad men framför allt väldigt tacksam över att ha ett roligt och lärorikt jobb att gå till. Sen all erfarenhet och kunskap som finns på företaget som jag får ta del av är ett enda stort plus i kanten!


En stor kram till er alla!

Bild: Privat © - Ett gulligt men förmodligen väldigt kallt utedass intill jaktstugan.

Ett efterlängtat besök

I morgon kommer min älskade syster på en snabbvisit och övernattning hos oss här i storstaden. Vi har båda våra familjer alldeles för långt från Stockholm med följd att det blir länge mellan gångerna innan vi ses. Men å andra sidan är det uppskattade och efterlängtade möten när vi väl träffas. Och M, vi ser mycket fram emot att du kommer i morgon! =)


Fick en kommentar av Christine i ett tidigare inlägg där hon undrade om jag har någon inredningsutbildning i ryggen. Det har jag absolut inte (även om det vore en dröm) utan inredning är något som ligger mig varmt om hjärtat. Redan när jag var liten älskade jag att rita "dockskåp" med flera rum som jag inredde i olika färger och teman.

Min tanke med Cactusvit var först att våra nära och kära skulle kunna få följa med oss lite enklare i vår vardag nu när avstånden mellan oss har växt sig långa. Sen, med tiden, är ni många som har hittat hit och förhoppningsvis tycker några av er om det som ni möter. Har sagt det förut och säger det igen - det är ni, alla älskade läsare, som gör det så roligt att fortsätta! Ni är guld värda! ♥


Nu ska vi krypa till kojs för att orka med en ny arbetsvecka. En stor kram till er alla!
 

Bild: Privat ©

Vår vår vår

Idag tog vi en lång och skön sovmorgon, lovely! Vi slog dock upp våra ögon till en rätt grå och slaskig lördag här i Stockholm. Nu längtar man verkligen efter lite vårtecken och att våren ska göra entré. 
 
Ikväll blir det middag och melodifestivalen med några vänner hemma hos oss, första lördagen som vi kan se festivalen efter vår tv-lösa månad. Vilken lyx! =)

Nu är det dags att hoppa ur morgonrocken! Hoppas ni får en trevlig lördag! ♥

Bild: Privat © - När våren inte har kommit ute får man ta in den istället...

Ett oväntat avbrott (och efterlängtad comeback)

Blev ett långt och icke planerat avbrott från allt bloggande. Vi har mer i en månads tid varit utan både tv och Internet. Inte för att vi fick någon fix idé att testa hur det är att vara tv- och Internetfri, utan på grund av ett kabelbrott här i huset som drabbade ett antal lägenheter.


Fel kan självklart uppstå men jag är otroligt besviken över hur det har hanterats utav vår tv- och Internetleverantör. Nu är allt igång igen och jag hoppas innerligt att vi slipper några fler avbrott. Inte för tv: n och Internets skull, för det har vi ju bevisligen klarat oss utan, men för att slippa tampas med företagets kundservice någon fler gång. Tacka vet jag företag som förstår innebörden av "nöjda kunder"!


Får återkomma med att svara på era kommentarer och utmaningar men nu vet ni i alla fall varför jag har varit så osynlig den senaste tiden. En stor kram till er kära läsare som har varit så flitiga på att kika in här trots bristen på uppdatering! ♥

Bild: Privat © - Några körsbärskvistar hemma hos oss som vi väntar på ska slå ut...

RSS 2.0