En liten bukett

Idag har vi firat Mr M: s tjugonionde födelsedag här hemma. Mina paket till mitt stora hjärta innehöll bland annat en Lagavulin whiskey och Per Mobergs kokbok.

 

”Vad blir det för mat” har blivit en riktig favorit här hemma för sambon. Lika fastklistrad som han alltid är framför detta matprogram, lika fastklistrad har han varit framför denna kokbok ikväll. Så det var nog trots allt en bra present. Och jag måste nog ge med mig om att det finns ett och annat recept som är väl värt att testlagas.

 

I morgon är det fredag och helg igen. På lördag är vi bortbjudna på middag hos det blivande brudparet. Sist vi sågs hade dom med sig en stor och vacker bukett. Några kvistar satte jag i en vas inne i badrummet och dom fick vi njuta av många dagar innan blommorna säckade ihop.

 

En stor kram till er!

Bild: Privat ©

Anslagstavla på plats

Denna lite regntunga söndag spenderas i ett lugnt tempo här hemma. Morgonens promenad blev aldrig av då benen känns lite trötta efter gårdagens strapats. Passar kanske på att få lite frisk luft senare idag.

 

En sak kan vi i alla fall bocka av på listan här hemma. Vi har äntligen satt upp anslagstavlan KLUDD från IKEA som för närvarande rymmer bland annat en del bilder på våra charmiga syskonbarn. Däremot saknas bilder på lilla C och även nytillskottet H som inte är äldre än någon vecka. Lilla H har vi dessutom tyvärr inte hunnit träffa än, men en resa till norr är inplanerad om någon vecka och den ser vi verkligen fram emot.

 

Idag damp även inbjudan till några av våra goda vänners vinterbröllop ner. Lite extra kul var det dessutom då jag fick förtroendet att hjälpa dom med designen av kortet. Kommer kanske några inte allt för avslöjande detaljer på bloggen här framöver om det blivande brudparet inte misstycker.  

 

Hoppas ni alla njuter av en skön söndag och laddar batterierna inför en ny kommande arbetsvecka. Kram på er! ♥Bild: Privat ©

En underbar höstdag

I morse vaknade vi upp till en underbar höstdag med strålande sol och nästintill klarblå himmel. Efter en sen frukost med morgontidning på köksbordet, begav vi oss ut till det kungliga Djurgården med mätta magar .

Tanken var att gå Djurgården runt för att sedan äta lunch på Rosendals trädgård. Tyvärr var det många med oss som ville njuta av en lunch denna lördag i den charmiga trädgårdsmiljön. Vi hade däremot ingen lust alls att stå och köa länge så vi nöjde oss med en riktig långpromenad istället. Några småpauser gjorde vi däremot för att föreviga denna underbara höstdag!

Ikväll känner vi oss riktigt nöjda med att bara ligga i soffan. Medan Mr M sitter bänkad framför fotbollsmatchen har jag bland annat passat på att börja med tvåtusenåtta års album! Tvåtusensju års bilder har vi redan hunnit bläddra igenom några gånger.

En stor kram till er! ♥

Bilder: Privata ©

Mag Bag och Ulle tofflor

Har idag njutit av en rätt sent inplanerad semesterdag denna underbara höstdag! Har ett antal dagar sparade för att framför allt få ihop en lite längre julledighet, men ibland kan det vara så otroligt skönt att ta en dag off utan att ha några måsten inplanerade.

Har dock inte legat på soffan och pillat mig i naveln utan började dagen med en lång och frisk powerwalk i Hagaparken. Passerade sedan i vanlig ordning vägen förbi Haga Slott som kronprinsessan Viktoria och hennes Daniel har börjat förbereda för inflyttning. Tänk att det ska snart ska bo en riktig prinsessa i Hagaparken!

 

Termometern visade i morse att hösten är här och kinderna var rosigt röda när jag kom hem efter drygt en timme. Har sedan städat alla vinklar och vrår här hemma så nu skiner det nästintill plus att det luktar så gott! Lovely!

 

Måste ju bara visa min älskade Mag Bag som jag vann på Inredningsauktion för någon vecka sedan, perfekt för min växande hög med inredningstidningar! Framför står Mr M: s underbart sköna Ulle-tofflor. Vi har båda ett par som används flitigt här hemma.

 

Tack förresten alla ni som tipsade om vart vi kunde hitta Molntyget! Här i Sthlm sprang vi aldrig på tyget men som någon skrev finns det att beställa från russinet. Och på tal om att springa så kämpade min storebror bra på Lidingöloppet. Tiden visade 2.33 när han passerade mål, imponerande!

Hoppas ni alla har en mysig helg framför er! Kram på er! ♥Bild: Privat ©

RSS 2.0