God fortsättning på det nya året

Nu är vi åter på plats i huvudstaden efter en underbar jul- och nyårsledighet uppe i norr tillsammans med familj och vänner. Avverkade de drygt 80 milen mellan Piteå och Stockholm igår och en efterlängtad känsla att vara hemma infann sig när vi satte nyckeln i låset. Borta BRA men hemma bäst, tråkigt bara att avståndet hem till alla nära och kära är alldeles för stort.

 

Julen firar vi traditionsenligt vartannat år med våra respektive familjer och i år var det tillsammans med min familj. Hade sett fram emot att äntligen få se vad Mr M hade gömt i mitt paket efter ett stort hemlighetsmakeri tillsammans med hans syster A. Det visade sig till slut gömma sig bland annat en biljett till Grease – Den svenska versionen. Så i februari flyger Mr M: s syster och man ner till oss för att tillsammans gå och se Marie Serneholt och Sebastian Karlsson som Sanna och Danne på Göta Lejon. Det ser vi fram emot!

 

Idag har vi inga större måsten inplanerade förutom lite söndagshandling. I det vita paketet till min matlagningsglade och duktiga sambo fanns en gjutjärnsgryta från franska Le Creuset. Den ska vi idag premiärinviga med en renskavsgryta bestående av renkött från Arvidsjaur tillsammans med mandelpotatis. Mums!

 

Hoppas ni får en skön dag söndag, en stor kram! ♥


Bild: Privat © - Piteå har bjudit på dubbelsiffriga minusgrader och ett snödjup på närmare en meter.

Kommentarer
Postat av: Nilla

Gott nytt år!

2010-01-03 @ 12:53:54
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Mia

Kikar in och önskar en god fortsättning:) Kram Mia

2010-01-03 @ 14:18:47
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Postat av: Linda m fam

Vad bra att ni har kommit hem ordentligt. Synd att vi inte hann träffas något när ni var i Piteå, men önskar er en god fortsättning på det nya året! Kram till er båda från oss alla.

2010-01-03 @ 20:43:25
Postat av: Anonym

Vad bra att ni har kommit hem ordentligt. Synd att vi inte hann träffas något när ni var i Piteå, men önskar er en god fortsättning på det nya året! Kram till er båda från oss alla.

2010-01-03 @ 20:44:34

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0