ELLIOTS BLIVANDE RUM

En glimt av hur Elliots blivande rum såg ut innan vi tog fram målarpenseln, tapetserarbyxorna och våra nyfunna lägga-in-heltäckningsmatta-kunskaper.

Alla väggar målades i kulören "Refleksjon" från Lady. En vit kulör med en aningen grå och beige nyans vilket gör att den inte upplevs lika kall som många vita kulörer kan göra.

Här är den första våden "Joyville" från Mr Perswall på plats.

En liten sneak-peak på det färdiga resultatet. Den fina Norm 03-lampan som sprider ett mysigt och effektfullt ljus på väggarna gömde sig i en av Elliots 1-årspresenter.

Den sista flyttkartongen var uppackad och vi hann precis landa i någon sorts ordning då vi började riva lösa tapeter, spackla gamla spikhål och få golven täckta att ett mycket fint slipdamm.

Att inom loppet av ett år först flytta från en 53 kvm stor lägenhet till en marginellt större, för att till slut landa på 260 kvm, gör att vi numer har väldigt många tomma ytor runt omkring oss. Detta verkar framför allt uppskattas av vår minsta familjemedlem som tar chansen och nyttjar många av dessa kvadrat. Om det inte är legoklossar så är det någon annan leksak som lyckas leta sig in i minsta vrå och täcker för tillfället stora delar av dessa ytor. En förklaring till detta är möjligtvis att Elliots bohag numer är utspritt på alla platser förutom i hans rum som är under förändring.

Den gröna biltapeten är puts väck och i stället har en liten sagostad tagit plats på en av hans väggar. Favoriten är huset med en klocka som han pekar på ett par gånger per dag och säger - Tack, tack, tack (tick tack).

Den fina tapeten heter Joyville och kommer från Mr Perswall. Det var första gången vi tapetserade någon tapet ur deras kollektion och vi blev glatt överraskade, så smidigt med en måttanpassad tapet. På golvet har vi lagt en mjuk och väldigt skön silvergrå matta från Golvabia. Nu återstår endast ett antal meter golvlist och fönsterfoder innan majoriteten av alla utspridda leksaker återigen får ta plats i Elliot nya rum. Fortsättning följer...

Kram från mig!

Kommentarer
Postat av: Annelie

Helt underbar tapet!

2012-04-03 @ 22:18:06
URL: http://annielie.webblogg.se/
Postat av: Kattis

Åh, jag älskar den tapeten! Har funderat på att sätta in den i Alicias nya rum framöver! :) ska bli kul att se det färdiga resultatet. Kram

2012-04-03 @ 22:43:27
URL: http://www.kattisdagar.se
Postat av: Dinka

Oh, så fin tapet och vilket fint rum han kommer att få :) Hoppas på fler bilder när det är färdigt.Ha en fin dag!

2012-04-04 @ 09:00:25
URL: http://www.sannaboke.blogspot.com
Postat av: Linda - Harmony Home

Spännande att se förvandlingen! Tapeten var riktigt läcker:)Kram /Linda

2012-04-04 @ 10:27:10
URL: http://harmonyhome.blogg.se/
Postat av: Erika

Så himla fint! :D

2012-04-04 @ 12:13:33
URL: http://erikasharmoni.blogspot.com
Postat av: Nilla

Kul att ändra om!

Ha en fortsatt skön helg! trots snö och kyla. GLAD PÅSK / Nilla

2012-04-07 @ 09:28:00
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Lina - KITCHENBLOOM

Såå fiint! Gillar tapeten massor, kan tänka mig att den är perfekt där den sitter hos lilla E.

Jag blir såklart nyfiken... om ni kommer att färglägga den, eller lämnar den så grafisk som den är nu? :)Jag var på dopkalas igår, och tittade över mot ert fina... Förstår att ni trivs!Kram till er.

2012-04-10 @ 19:46:08
URL: http://kitchenbloom.se
Postat av: Maja/Cactusvit

Lina: Tanken är att den ska förbli svartvit! Det får mig dock att påminnas om att vi snarast bör hitta ett nytt ställe till alla pennor som i dagsläget finns i Elliothöjd. ;)Kram på dig!

2012-04-11 @ 15:33:25
URL: http://cactusvit.blogg.se/
Postat av: Snygga köksblandare

Fint, skulle vara kul och se hur det ser ut idag.

2014-07-16 @ 22:06:52
URL: http://koksblandare.blogg.se

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0