NAVY TRIPLE STAR

De mjuka och fina Bobuxtofflorna har prytt de små fossingarna idag. Perfekt för en kille som annars halkar runt då han tränar på att gå med den svarta lära-gå-vagnen som han fick av mormor i sexmånaderspresent. 

För bara ett par dagar sedan klickade vi hem de fina Bobuxtofflorna från Ebbes butik och redan idag kom det ett litet brunt paket med posten innehållandes de finaste tofflorna för de små. Bra service och snabb leverans är något som uppskattas!

Idag har vi hunnit med både en mammafika och playdate med söta Vilmer som är drygt två och en halv månad äldre än Elliot, månader som knappt börjar märkas. De börjar allt mer intressera sig för varandra och förmodligen kommer de att hitta på en massa bus med tiden. 

Nu börjar det vara dags att väcka lilla killen som sover sitt sista sovpass för dagen. Sen väntar en tjejkväll på stan med affärer öppna fram till klockan 22 för mamman vilket är ett trevligt initiativ av stadens handlare.

Kram från mig! ♥

Kommentarer
Postat av: Dessi at [Home and desire]

Vilka snyggingar! Och bilden nedan på finaste Elliot är underbar! Tiden går så fort! Min lilla Vilmer blev 5 månader i förra veckan. Hej och hå!Många kramar till er!

2011-09-29 @ 21:44:42
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Kattis

Väcka? Vilken lycka, jag får inte ens Alicia att sova mer än ett pass runt 10-tiden... :( den senaste veckan har hon helt vägrat att sova på eftermiddagen tills hon säckar vid halv fem-fem. Normal nattningstid är sex-sju....... Och nattningarna är hemska nuförtiden oavsett om hon sovit em eller ej. Allt dök upp på allvar när hon lärde sig att ställa sig upp, nu kam hon inte komma till ro alls. Skulle gärna vilja veta lite om hur ni gör mer detaljerat på kvällarna med E, o även om ni gör så på dagarna. Om du orkar o hinner o har lust skulle jag bli jätteglad över ett mail med lite uppmuntrande ord. Många kramar!

2011-10-03 @ 17:23:05
URL: http://www.kattisdagar.se
Postat av: paper writing service

These socks are made special for your baby? It looks nice!

2011-10-19 @ 11:59:12
URL: http://essaywritingservices.org/index.php

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0