FLUFFIG HOTELLKÄNSLA

Vilka sköna täcken och kuddar ni har köpt mamma och pappa! Men en sekunds "paus" räckte för sen hade lillpluttis rullat ur bild. Den fina och greppvänliga maracasen i trä från Jabadabado fick Elliot när han kom till världen av dessa godingar!


Nya fluffiga täcken, en skön kudde och vita satinlakan, allt från Hemtex. Saknar bara lite vår fina tapet som vi hade bakom sängen i Stockholm.

Drömmer om att få inreda vårt framtida sovrum i ett hus med hotellkänsla. Mycket textilier, tunga gardiner blandat med vita skira som går längs en hel vägg från tak till golv och en skön heltäckningsmatta att stoppa ner de frusna morgontårna i. Lite som det här paret har valt att inreda sitt sovrum.

Till dess att det blir verklighet får vi njuta av våra nyinköpta täcken och kuddar. Och det känns faktiskt som att vi har sovit lite extra gott i natt bland våra nya sådär lagomt prassliga och fluffiga täcken med manglade satinlakan. Jag vet, är jag den enda som gör det? =)

Nu ska vi sjunka ner i sängen framför söndagens niofilm på fyran. Sov så gott alla söta ni! ♥

Kommentarer
Postat av: mallaching

Neheee jag älskarrrrr manglade lakan! Just nu är mangeln på vindan för att ge plats åt skötbord, men snart, snart! Ska vi sova slätt igen ;)

2011-10-24 @ 12:53:11
URL: http://mallaching.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0