TULPANENS DAG

I år fick julen hänga med längre än vanligt här hemma och dansades inte ut förrän till tjugondag knut. Däremot står dom två vita favoritljusstakarna från Clas Ohlson fortfarande kvar i fönstren och får nog göra så ett par dagar till.

 

När julsakerna försvinner känns det dock genast rätt tomt och längtan efter vårblommor och fina färger tar fart. Passande nog är det idag Tulpanens Dag så igår fick två buketter med rosa tulpaner följa med hem från fredagshandlingen. Ett säkrare vårtecken än så är svårt att hitta!

 

Nu blir det en sen frukost för våran del efter en riktig sovmorgon. De nattliga toalettbesöken har ökat i frekvens de senaste veckorna så det var länge sedan jag fick sova sammanhängande en hel natt. Någon extra timmes sömn på morgonkvisten är därför uppskattad och välbehövlig. Sen är det förmodligen lika bra att njuta (väldigt mycket) av denna extra sömn för om någon vecka rasar förmodligen sömnkontot från plus till minus. =)

Önskar er alla en riktigt bra start på denna lördag! Kram från mig! ♥

Bilder: Privata © - Ett gäng rosa tulpaner i vita vasen IKEA Stockholm.


Kommentarer
Postat av: Anna - Starwoman

Tulpaner är ett riktigt vårtecken, håller helt med dig!Hoppas ni haft en bra lördag och att kvällen blir riktigt mysig!Klappa magen från mig ;-)Kramar

2011-01-15 @ 19:14:23
URL: http://www.bloggfamiljen.se/?blog=starwoman

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0