TJOHEJ HADELITTAN LEJ

Idag har barbamamma och barbapappa (i modell mindre omkrets) varit på långpromenad i ett riktigt vårväder för att handla ingredienser till kvällens middag – Torsk i gömma från tv-programmet Halv åtta hos mig. Även söta Anna tipsade om detta recept efter att hon hade testlagat det så det blir spännande att se vad vi tycker!

 

När vi gick runt inne på ICA Maxi så gick vi förbi Den silvriga barnkammarboken som åkte ner i kundvagnen efter lite bläddrande. Den innehåller en mängd klassiska visor men även moderna dagislåtar och är tänkt för barn mellan 0-6 år. Det är verkligen ren och skär nostalgi att bläddra i den och lyssna på cd-skivan som medföljer. Framför allt Trollmors vaggsång som min älskade mamma har sjungit många gånger när jag skulle sova som liten. Ho aj aj aj aj buff!

Barnkammarböckerna är ett praktfullt samlingsverk med tio olika böcker och är skriven för små barn i vaggan upp till barn i dagisåldern. Förutom den silvriga boken så finns även den blå, den gröna, den gyllene etc. En serie som åker rakt upp på önskelistan till lilla hjärtat då böcker är roligt!

I boken finns även Krokodilen i bilen som vi, tillsammans med lilla (snart tjejkusinen) C, har fått lyssna och sjunga med till många gånger hos min kära bror och hans söta fru. Ett plus för alla fina illustrationer som finns i boken! 

Nu ska vi alldeles strax sätta igång med kvällens middag och sen blir det lördagsmys i tv-soffan. Alldeles perfekt för en stor jäsande mage! Kram på er! ♥

Update: Receptet torsk i gömma var helt fantastiskt gott! Vi satt och smackade oss igenom hela det härliga knytet!

Bilder: Privata © - Den silvriga barnkammarboken och ett uppslag från boken på den roliga och trallvänliga  sången (stannar gärna kvar på repeat i huvudet) Krokodilen i bilen.


Kommentarer
Postat av: Catrin

Jag tycker också väldigt mycket om de böckerna. En sådan brukar alltid bli en uppskattad dop/namnpresent har vi fått erfara. :)

Kram

2011-01-29 @ 18:29:23
URL: http://vardagstrall.wordpress.com/
Postat av: Jessica

Den svarta barnkammarboken är en favorit här hemma! Läskiga spökhistorier :-)

2011-01-29 @ 19:01:23
Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Söt bild på krokodilen också!

2011-01-30 @ 08:33:26
URL: http://houseofjammi.blogg.se/
Postat av: //ZR//

Visst är dem bra...Har ett par stycken och helst av allt skulle jag vilja ha hela samlingen till barnen.

//ZR//

2011-01-30 @ 11:40:49
URL: http://www.zr84.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0