PROJEKT FOTOBOK TVÅTUSENTIO

Har sedan tvåtusensju samlat alla våra bilder tagna under året i en fotobok som vi har framkallat från myphotobook.se. Med en digitalkamera hinner man skrapa ihop en hel del bilder under ett år och tyvärr brukar dessa oftast bli liggande på en hårddisk eller en skiva. En fotobok däremot plockar man fram lite då och då för att titta tillbaka på det gånga året.

 

Sitter för tillfället med att sammanställa tvåtusentio års fotobok vilket är lite pyssligt men fantastiskt roligt. Ska försöka att hinna bli klar med den innan grodan kommer till världen då det tar lite tid att först välja ut de bilder som ska vara med och sedan komponera dessa på ett tilltalande sätt.

 

Önskar er alla en bra start på denna nya vecka! Kram kram! ♥

Bild: Privat ©

Kommentarer
Postat av: Heléne

Vilka fina böcker!! Måste verkligen ta tag i att göra fotoböcker jag med... som du säger så har jag bara alla kort i datorn.

Kram

2011-01-17 @ 13:12:09
URL: http://rosadagar.blogg.se/
Postat av: Caroline

Snygga fotoböcker! Har bara gjort en i mitt liv, en present som tack för en resa till Paris vi blev bjudna på. Skulle vara roligt att göra en för varje år och ha som minne.

Kram

2011-01-17 @ 13:49:35
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Alexandra

Hej,Smart att göra en fotobok för varje år!! Jag har bara gjort en fotonok och det var för en resa vi gjort. Men ska sno din ideé att göra det för varje år!!//Alexandra

2011-01-18 @ 09:43:22
URL: http://minbebis.com/blogg/soontobe/
Postat av: Susihus

Rackans smart idé att göra så. Kanske ska ta och härma dig där...

Tack snälla för tipset.

Må bäst

Kram

2011-01-18 @ 10:39:58
URL: http://susihus.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0