FOTOGRAFERING BEBISMAGE

En av dem som jag har följt allra längst här i bloggvärlden är pitetjejen Lina som står bakom bloggen Kitchenbloom. Det som fångade mig från allra första stund var hennes kreativa ådra som lös igenom både bild och text. Under åren har hon bjudit på en stor dos fantastiska fotografier från bland annat sitt hem, goda mat- och bakverk, resbilder, familjeliv etc. blandat med rolig läsning. Under det senaste året löpte hon linan ut (modigt men förnuftigt med tanke på all talang denna tjej besitter) och började arbeta som frilansande fotograf och illustratör.

 

Tidigare i höstas tog vi kontakt med Lina för att fråga om hon skulle vilja ta sig an ett fotouppdrag under mellandagarna då vi firade jul uppe i norr. Dagen innan nyårsafton bestämde vi träff för fotografering av vår bebismage och med en varm hand tog hon emot oss i familjens underbara hem. I fredags damp det ner ett platt paket innehållandes en skiva med vackert omslag och vad som skulle visa sig innehålla många favoritbilder.

Idag är jag solo sedan någon timme tillbaka då Mr M har ett spännande möte inbokat i morgon eftermiddag uppe i norr. Något mer av historien förtäljer jag inte för tillfället men om det går i lås så ska ni självklart få veta mer sen. Dagen började vi dock med en skön promenad i ett soligt och vinterklätt Hagaparken med en sol som till och med värmde i ryggen. Lovely!

 

Nu ska jag gå och förbereda lite middag då magen kurrar (och grodan har buffat fram och tillbaka mellan hans hickpauser). Sen ikväll sitter jag självklart bänkad framför tv: n då det andra avsnittet i årets säsong av Solsidan visas.

Ha en skön söndagskväll alla söta, kram från mig! ♥

... för den som är nyfiken så bjuder jag er på två Cactusvit-vänliga bilder från vår bebismage-fotosession tillsammans med Lina. Magen fotograferades i vecka 33 (32+2) och har växt en hel del sedan dess och är betydligt större då vi nu på tisdag går in i vecka 37 (36+0).

Bilder och illustration: Kitchenbloom - Som kund får du fritt använda alla bilder för privat bruk, så som för att beställa förstoringar och tackkort samt publicera på hemsida och blogg.


Kommentarer
Postat av: caroline

tack snälla för fina ord!!! men dito måste jag säga... vilka fina bilder Lina har tagit! vi bodde ju granne med Lundströms förr, och jag måste instämma att hon är grymt duktig... vi ska verkligen fota bebis magen denna gång med.. det är ett minne för livet att ha kvar...



Ta hand om dig och magen kram c

2011-01-23 @ 18:12:33
URL: http://tankaripite.blogg.se/
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Åh så fina bilder!

2011-01-23 @ 18:26:25
URL: http://www.inspireramera.se
Postat av: Anna - Starwoman

Åhhh vilka fina bilder!

2011-01-23 @ 21:05:15
URL: http://www.bloggfamiljen.se/?blog=starwoman
Postat av: It's a house

Vilka underbara bilder!!! När jag väntade Tilde tog vi inga bilder men nu har vi bokat tid hos en fotograf och ska dit på söndag alla tre, jag är då i vecka 35. Jag ser verkligen fram emot det och hoppas att det blir fina bilder! Annars är det bara bara med magen, den växer och förutom lite yrsel pga lågt blodtryck så mår jag fint! Bebiskläderna är inhandlade och tvättade och ligger i byrålådan och nu längtar vi massor efter vår lilla groda! Tänkte göra en avgjutning av magen också här snart, har ni gjort någon sådan?



Kram

2011-01-23 @ 22:07:51
URL: http://www.itsahouse.blogspot.com
Postat av: Linda - Harmony Home

Vilka fina bilder! Kul att ha det som minne senare i livet:)



Kram /Linda

2011-01-23 @ 22:21:07
URL: http://harmonyhome.blogg.se/
Postat av: Susanne [Snusans inredningsblogg]

Fantastiska bilder! Ovärdeliga att ha kvar som minne... Hon är duktig med kameran hon...

2011-01-24 @ 08:25:45
URL: http://inredningsbloggen.wordpress.com
Postat av: Dessi - Home and desire

Åh, vilka fantastiska bilder! Jag ska också boka in en tid hos en av mina vänner som också har fotostudio och firma. Är i v. 26 nu, så det får bli om några veckor framöver. Längtar så!

2011-01-24 @ 14:58:18
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Bodil

Fantastiska bilder på fin mage!

2011-01-24 @ 15:46:48
URL: http://gladjeamnen.blogg.se/
Postat av: Alexandra

gravida magar är så fina :D

2011-01-25 @ 20:06:41
URL: http://alexandrareichert.blogg.se/
Postat av: Kattis

Åhh, så himla fina bilder! Springer genast in till Lina och kollar vidare! :)

2011-01-28 @ 10:45:08
URL: http://www.kattisdagar.se

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0