BB-VÄSKAN ÄR PACKAD

Idag har vi varit på den allra sista delen av föräldrautbildningen som MVC håller i. Att föda av Gudrun Abascal är utläst sedan ett tag tillbaka och på sängbordet ligger istället Att möta förlossningssmärtan av samma författare. Dagen med stort D närmar sig och tjugosex dagar återstår till den dag då lilla hjärtat är beräknad att se denna värld för första gången. In i våra liv kommer förmodligen en liten krabat med större chefstalanger än vad man kan ana. Detta lilla pyre kommer säkerligen att styra och ställa hur våra dagar kommer att se ut under i alla fall det närmsta halvåret och ordet rutin finns nog inte skrivet på stjärnhimlen. Men så som vi längtar efter vårat hjärta! 

… som i denna stund har sin tredje hickattack för dagen!

 

BB-väskan är nu packad med nytvättade pyttekläder förutom två par mini-mini-sockor som i denna sekund tumlar runt inne i tvättmaskinen. Mr M tvivlade starkt på att grodan har så små fötter men varje gång man träffar en nykläckt bebis förundras man över de pyttesmå fötterna och händerna så vi får väl se vems fot-storlek-gen han har ärvt. Mina 36: or eller Mr M: s 44: or?

 

Nu är det hög tid att springa ner till tvättstugan och stoppa dom blöta mini-mini-sockorna och övrig tvätt i torktumlaren. Ha en fortsatt skön (solig här i huvudstaden) onsdag, kram på er! ♥

Bild: Privat ©

Kommentarer
Postat av: Dessi - Home and desire

Tusan så spännanade! :) Jag lånade hem "Att möta förlossningssmärtan" från biblioteket idag. Är ute i god tid, har 13 beräknade veckor kvar, men man vet ju aldrig :)

2011-01-26 @ 19:15:52
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Caroline

Ååå vad mysigt! Det börjar verkligen närma sig nu. Ni är smarta som packar väskan i tid och inte som mig som var så övertygad om att gå över två veckor första gången att jag helt enkelt struntade i att packa den... Sambon fick springa runt och panikpacka när värkarna drog igång två veckor innan bf.Kram på dig

2011-01-26 @ 20:58:54
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Åh vad spännande nu är ni verkligen redo!

2011-01-26 @ 22:00:46
URL: http://www.inspireramera.se
Postat av: Lina - KITCHENBLOOM

Detsamma till dig!Ja, tänk så det kommer nära nu. Spänning och förväntan. Minns den där allra första gången som så otroligt speciell och minns högen av min dåvarande svägerskas gamla föräldratidningar och böcker som låg intill min sängkant. En hel månad låg jag och bara läste... :)Kram till dig!

2011-01-27 @ 10:05:05
URL: http://kitchenbloom.se
Postat av: Adela Bolund

Vad rolig dina inlägg verkar! kommer definitivt läsa på din blogg igen! (: Ha en rolig dag (:

2011-02-22 @ 01:17:53
URL: http://jade.se/reseerbjudanden

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0