Trötta ögon och bloggträff på agendan

Igår hämtade vi upp goa vännen på Arlanda för att hinna träffas lite privat innan bloggträffen drar igång idag efter lunch. Är dock trötta ögon hos oss båda idag (inklusive Mr M som fortfarande sover tungt, helt oberörd av alla knapptryckningar från datorn) då vi igår firade en barndomskompis till Mr M med ett riktigt roligt 30-årsfirande. Den suveräna ansiktsmasken Rejuvenating Treatment Masque från Exuviance åker därför på några minuter i förhoppning att se lite piggare ut.

 

På tal om ryggen så har det varit betydligt mycket bättre än vad det var i torsdags då jag fick åka hem från jobbet. Däremot är det något som ligger och spökar och kanske är det så ”enkelt”, som några av er gissade, att det är mina fogar som börjar göra sig till känna. Lilla grodan verkar dock fortfarande trivas bra därinne och intensiteten att ”popcorn-känslan” ökar för varje vecka, det betyder mest!

 

Återkommer i morgon med förhoppningsvis lite bilder och text från den efterlängtade bloggträffen! Ha en riktigt skön söndag nu allesammans, kram på er! ♥

Bild: Privat © - I bakgrunden kan ni skymta en av våra favoritlampor här hemma, Miss K från Philippe Starck, som fungerar alldeles utmärkt som sänglampa på de valnötsfärgade sängborden F-shelf från Maze Int.


Kommentarer

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0