Barnvagn - check!

Idag har vi gjort bort det allra största och mest tidskrävande inköpet till lilla grodan – en barnvagn! Med tanke på hur vi bor så var en lättkörd och smidig cityvagn den viktigaste punkten (inklusive en barnsäker vagn såklart) på listan när vi kikade på vagnar.

 

Detta uppfyller Bugaboo Cameleon definitivt och sen tycker jag även att detaljerna och de raka linjerna (inte så mycket fluff) gör att det är den absolut snyggaste vagnen som finns på marknaden för tillfället. Största minuset är utan tvekan prislappen men med tanke på att vagnen även fungerar som en smidig sittvagn så kommer vi förmodligen inte behöva köpa någon ytterligare vagn när grodan växer sig större.

 

Som tillbehör köpte vi även till snöhjul enligt rekommendation eftersom de rörliga framhjulen kan vara svårkörda i snömodd, en dryckeshållare samt en Bugaboo åkpåse. Nu är det bara att vänta 8 veckor på leveransen och hoppas på att grodan inte hinner före…

 

Nu ska jag gå och hjälpa Mr M som har börjat stöka i köket med kvällens middag – chèvre toast till förrätt och lammstek med pommes boulongere till varmrätt. Allt från recept.nu.

Hoppas ni alla får en mysig allhelgona, ta hand om varandra! Kram på er! ♥

Bild: Eget kollage med lånad bild från Bugaboo. Färgvalen föll på grå basdel med svart toppklädsel utan några större funderingar, smutståligt samt att det är enkelt att piffa upp!


Kommentarer
Postat av: Heléne

Super bra och snygg vagn! Ni kommer inte ångra er... är själv ägare till en och har provat andra men är mest nöjd med Bugaboon!

Kram

2010-11-06 @ 21:40:39
URL: http://rosadagar.blogg.se/
Postat av: Lollo

Riktigt Snygg vagn!

2010-11-06 @ 23:50:04
URL: http://lilalollo.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag älskar våra buggor och tycker de är så himla smidiga, lättkörda och snygga! Hoppas ni blir nöjda.:)

2010-11-07 @ 12:22:14
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Toppenbra val ni gjort, älskar vår och då har jag bara traskat med den tom inne ännu, haha! Smidig är den!



2010-11-07 @ 14:47:17
URL: http://starwoman.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0