En favorit här hemma

Nu har vi bestämt ett datum för att träffa vår kökssäljare på Marbodal Kök. Detta blir i slutet av februari vilket passar bra i tiden. Ett kök är absolut ingenting man vill stressa fram utan det är nog nyttigt att tänka till både en och två gånger. Förhoppningsvis hinner vi med en sväng till en Marbodal återförsäljare innan dess för att kika lite närmare på den lösning som ligger närmast hjärtat.

Om det är någon som har gjort en köksrenovering nyligen och har har lite bra tips att komma med tar vi tacksamt emot de alla!


Passande nog ringde även Fastighetsbyrån förra veckan för att erbjuda en gratis värdering av vår lägenhet vilket vi tackade ja till. Trots att vi inte går i några säljartankar för tillfället så kan det vara intressant att få diskutera det nuvarande prisläget samt hur en köksrenovering eventuellt påverkar lägenhetens värde. Om inte annat så kanske vi kan få ett eller två goda råd inför en eventuell försäljning.


Kram och på återseende! ♥

Bilder: Privata © - Favoritlampan här hemma. Visste ni att de även säljer en del plastprodukter, t.ex. flaskor och diskställ, som används på labb?


Kommentarer
Postat av: Razzel

Åh, är det en transparent Bourgie? Min dröm.... Jag brukar spana på Blocket men hittar ingen. Nån´dag ska jag unna mig...

2010-01-26 @ 21:58:27
URL: http://hemmahosrazzel.blogspot.com
Postat av: Daggdroppe



Grattis till ditt vinnande bidrag! Wow vilken grej, jag är imponerad och avudsjuk så klart:) Ska bli kul att följa er köksrenovering.

Vi planerar också för fullt för lite olika renoveringar av olika slag. Mest tapeter och detaljer i första läget. Men säkert kök ganska snabbt också. Har börjat med en liten huspärm där lite smått och gott sätts in.



Må gott! Kramar från mig // Sofia

2010-01-26 @ 22:26:43
URL: http://www.daggdroppe.bloggspace.se
Postat av: Camilla(s nya hem)

Så spännande. :) Tycker verkligen det är skitskoj att en jag "känner" vann ett sånt coolt pris! Ingår arbetet också i priset, med att sätta upp köket? Det vore lite för bra för att vara sant kanske?

2010-01-27 @ 09:15:17
URL: http://www.camillasnyahem.se
Postat av: Mia

Åh min favvo lampa med:) Kul med köket, om jag inte sagt det förrut så grattis:) Kram Mia

2010-01-27 @ 11:36:38
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Postat av: Carina - inspirera

Härligt att ha en renovering att se fram emot... det är ju nästan den bästa tiden...när allt ska planeras och väljas! Sen är det ju ganska skönt när det är klart ;)

Ser fram emot att följa era framsteg.

Kramen.

2010-01-27 @ 11:44:24
URL: http://inspirera.bloggsida.se
Postat av: Annelie

Ååh, lampan är så underbar att hälften skulle räcka!

2010-01-27 @ 23:45:29
URL: http://dansbanegatan.blogg.se/
Postat av: åsa

åh! vill också ha! :)

2010-01-28 @ 20:28:40
URL: http://www.hemmahosasa.blogspot.com
Postat av: MissStorm

Grattis till vinsten! Sååå kul med nytt kök! Svärföräldrarna rustar sitt nu. Till stora delar efter mina förslag så jag hoppas, hoppas, hoppas att de blir nöjda! Finns ju rätt mycket att tänka på... Hur kylskåpet ska stå i förhållande till matbord och diskbänk o.s.v. i evinnerlighet...

2010-02-02 @ 19:35:25
URL: http://missstorm.blogg.se/
Postat av: Luned

Grattis, så kul!



Mina råd är: Se till att ha nära mellan spis och vask, man vill kunna hälla ut pastavatten UTAN att röra sig mellan köksö och vask. Det är alldeles för lätt att skålla barn/hundar/oförsiktiga vuxna.

Annars - ytor, ytor, ytor! :)



Tänk också efter hur ni nu använder köket, vad är irriterande, vad känns jättebra när ni hälsar på hos andra? Fungerar belysningen? Vad passar till lägenhetens stil?



Personligen föredrar jag också lådor man drar ut istället för skåp som man ändå aldrig når längst in i.

2010-02-04 @ 18:43:04
URL: http://youdbetterthink.blogspot.com
Postat av: Lollo

Den där Lampan är inte Dum! Vill ha!



2010-09-26 @ 19:32:35
URL: http://lilalollo.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0