Designmingel på Designgalleriet

För drygt en vecka sedan damp en inbjudan på mailen ner. Trendgruppen och Designgalleriet ville passa på att bjuda in alla bloggare som är i Stockholm i samband med Formex för en trendinspirerad utställning med Gense och Mema/GAB.  


De hade dukat upp två tjusiga bord med olika tema. De ena med en blandning av nytt, gammalt, patinerat och blankt. Den andra dukningen hade ett tydligt retrotema med bland annat de klassiska besticken Focus de luxe, designade av Folke Arström (-55). Tyvärr låg min kamera kvar här hemma så de enda korten som finns är de som jag har på telefonen och de besparar jag er.

 

Var väldigt roligt att få mingla och träffa en del andra inredningsbloggare. Sen bjöds det även på goda snittar och något gott i glasen. Med oss hem fick vi alla en helt underbar goodiebag bestående av Genses klassiska strutformade ströare för salt, peppar och socker. De kom till inför H55-mässan i Helsingborg 1955, designade av Pierre Forssell, och relanserades sedan hösten 2009. Tack Trendgruppen och Designgalleriet för det mycket trevliga designminglet och den fina goodiebagen!

 

I morse ringde väckarklockan tidigt, tack och lov inte för mig utan för Mr M. Idag var det den blivande brudgummens tur att kidnappas och dras med på ett antal olika aktiviteter. Har hört att bland annat en mankini, en s.k. Boratbaddräkt, har nämnts. Vi kanske får ett smakprov på bröllopet av vad grabbarna har hittat på med brudgummen.

 

Nu är det dags att hoppa ur morgonrocken, hoppas ni får en riktigt skön lördag allesammans! Kram på er! ♥


Bild: Privat ©

Kommentarer
Postat av: Linruz

Jättefina.

Kram Lina

2010-01-23 @ 18:35:41
URL: http://www.linruz.se
Postat av: Therese

De var jättefina!! Verkar som du och din sambo ska gifta er...kul!!!! Alltid mysigt med bröllop!!

2010-02-04 @ 07:27:54
URL: http://vittellersvart.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0