Clarion Hotel Sign

En underbart skön och mysig helg är till ända. Var med nya pigga krafter som väckarklockan stängdes av med i morse. Däremot skulle jag nog behöva ett eller två extra träningspass efter all god mat och dryck som har slunkit ner.

Vi har verkligen njutit till fullo av vardagslyxen att få bo på hotell, sovit i sköna duxsängar med sådär lagom prassliga sängkläder och dessutom ätit och druckit gott. Sen alla fantastiska möbel- och lampklassiker som huserar på detta hotell, kameran har gått varm!

 

I vårt hotellrum fanns bland annat två ljuvligt röda loungefåtöljer från Fritz Hansen med en prislapp med alldeles för många nollor. Annars hade ett par gärna fått flytta hem till oss.




Vi spenderade en del av dagen på Selma Cityspa+ som sträcker sig högt över takåsarna med en milsvid utsikt över Kungsholmen. Där njöt vi av årets kanske sista varma (men rätt svaga) solstrålar med något kallt och gott i handen.





Kvällen avslutades sedan med en god middag på Aquavit Grill & Raw Bar, ett signum alias Marcus Samuelsson, och därefter en god drink i baren.  Restaurangen och baren gick i samma fantastiska inredning som resten av hotellet, superlativen kan hagla över detta ställe! =)



Hoppas ni alla andra har haft en underbar helg också och samlat krafter inför en ny arbetsvecka! Kram på er! ♥

Bilder: Privata ©

Kommentarer
Postat av: Lilla jag

Ser härligt ut!

2009-09-07 @ 20:03:55
URL: http://irenev.blogg.se/
Postat av: Therese

Fina bilder!! Låter jätte härligt!!



Kram Therese

2009-09-08 @ 16:17:16
URL: http://vittellersvart.blogg.se/
Postat av: [room] by sofie

Vilka underbara blder!

Ser ut som ni hade en härlig helg... Clarion Sign är bara såååå fint! Var där på invigningen, men drömmer fortfarande om att bo där och vila upp mig några nätter!!!



Kram Sofie

2009-09-09 @ 14:37:52
URL: http://roombysofie.blogspot.com
Postat av: Ylva

låter underbart!! Jag är avundsjuk...

2009-09-16 @ 22:41:40
URL: http://darlingthings.blogspot.com
Postat av: Malin S

Åhhh, mitt absoluta favorithotell!

2009-10-19 @ 21:31:15
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hej!

Jätteroligt att höra att du och andra besökare på bloggen trivs så bra på vårt hotell! Härligt med fina bilder också! Välkommen att kontakta mig nästa gång du är i faggorna att komma till oss så ska jag försöka ordna något särskilt till dig!



Hälsningar,

Sofia Johansson

Marknadskoordinator

Clarion Hotel Sign

2009-11-19 @ 20:38:35
URL: http://www.clarionsign.se
Postat av: irishg

Many observers became dismissive of any one Irish matter when her government launched unusually a wide campaign sometimes.

2012-07-27 @ 04:03:04
URL: http://www.irish-guides.com

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0