Två veckor till första advent

Mias Lustgård i Umeå är en affär som jag verkligen saknar trots det stora utbudet av affärer i Stockholm. Passade därför på att springa in där inte bara en gång, utan två sist vi var upp till staden.

Med mig hem följde bland annat ett stort ljusfat till blockljus plus dekorationerna ”Stjärnklart”, allt från Cult Design. Dessa fästs sedan på blockljusen i adventljusstaken med antingen snöre eller knappnålar. Lite grön mossa i fatet som saknas bara, sen är vi redo att tända det första ljuset i staken om drygt två veckor!

 

Åkte förbi IKEA idag efter jobbet för att köpa två tavellister till den nytapetserade väggen. Som alltid följer lite annat med i påsen också, bland annat två paket juliga servetter. Så fort listerna kommer upp får ni självklart se lite bildbevis.

 

Hoppas ni alla har haft en skön måndag, trevlig kväll! ♥

Bild: Privat ©

Kommentarer
Postat av: Axelina

Jag brukar också alltid gå in där när jag är i stan. I helgen ska jag till Umeå så då blir det ett stopp där:) Mycket fint:)

2009-11-16 @ 20:28:02
URL: http://axelinas.blogg.se/
Postat av: InneoUte-Malin

Jättefina dekorationer. Visst känns det som om längtan efter jul börjar bli stor. Skönt att ha något att se fram emot i höstmörkret.

2009-11-17 @ 08:23:27
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: Mary

Åh, Mias Lustgård är en av mina favoritaffärer i stan.



/Umebo

2009-11-17 @ 10:25:44
URL: http://evima.blogg.se/
Postat av: Malin

Den butiken skulle jag vilja besöka:) Jag säljer också de stjärnorna i min butik, så jag får väl sno med ett gäng sådana hem därifrån istället..hehe. Kram kram

2009-11-18 @ 00:15:38
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se/
Postat av: Razzel

Håller med dig. Kan riktigt längta till Mias Lustgård, även om alla sakerna finns att köpa här i min stad så får man sådan insprition hos Mias!

2009-11-19 @ 16:48:27
URL: http://hemmahosrazzel.blogspot.com
Postat av: katarina

Vilken fin stärndekoration, skulle vilja ha både ´dem och det vita fatet ljusen står på!

2009-11-30 @ 12:55:38

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0