Sjukstuga och träd från Cole & Son

Den gångna veckan blev inte riktigt vad jag hade tänkt mig att den skulle bli. Efter några timmar på jobbet i måndags låg jag och frös under en filt på soffan här hemma och termometern visade över 38 grader. Så har sedan mina följande dagar spenderats och först i fredags hade jag en helt feberfri dag.

 

Idag känner jag mig full av energi och skulle gärna, om förkylningen hade släppt helt och hållet, åkt och tränat för att göra av med lite överskottsenergi som har ansamlats under den gångna veckan. Istället, medan Mr M har hostat och snörvlat i soffan, har jag satt upp två våder (med lite hjälp) av ”trädtapeten” från Cole & Son som blev över sist vi tapetserade i hallen.

 

Har grämt mig lite över att vi valde att sätta fondväggen ute i hallen då tapeten är en njutning att beskåda. I hallen lämnar den inte så mycket intryck förutom när man kommer hem om dagarna. Men passande nog har vi en liten vägg mellan kök och vardagsrum där två våder rymdes alldeles perfekt. Där ska sedan några tavellister sättas upp för att rymma kanske några kokböcker med vackert omslag eller lite fotografier på nära och kära.

Hoppas ni alla har haft en skön helg! ♥ 


Bild: Privat ©

Kommentarer
Postat av: Ida

Va skönt att du mår bättre nu. Hoppas att de släpper helt snart. Hoppas på mera bilder av den lilla väggen sen. Nyfiken som jag är :)



Tack för en fin blogg.



Kram

2009-11-15 @ 14:15:40
URL: http://Mittlilla-kaos.blogspot.com
Postat av: Ida

Va skönt att du mår bättre nu. Hoppas att de släpper helt snart. Hoppas på mera bilder av den lilla väggen sen. Nyfiken som jag är :)



Tack för en fin blogg.



Kram

2009-11-15 @ 14:16:09
URL: http://Mittlilla-kaos.blogspot.com
Postat av: axelina

Visst är det trist att vara sjuk, jag är själv det just nu. Mår bättre idag än igår iaf. Gillar också den tapeten, vi får väl se bild sen på slutresultatet?:)

2009-11-15 @ 14:32:15
URL: http://axelinas.blogg.se/
Postat av: Inspirera Mera

Åh vad tråkigt att ni är förkylda, hoppas ni kryar på er! Kram Sandra

2009-11-15 @ 23:41:30
URL: http://inspireramera.se
Postat av: InneoUte-Malin

Ser riktigt trevligt ut! Känns som om det är en konstant tid av förkylningar och snörvel nu. Hoppas att ni kryar på er snart.

2009-11-16 @ 09:53:20
URL: http://inneoute.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0