Brudparet sa - JA!

Nu är vi hemma efter ett fantastiskt roligt bröllop med ett väldigt vackert brudpar. Vigseln och den efterföljande bröllopsfesten hölls på Hönsäter, Hällekis. Ett otroligt landskap som för tankarna till Arnfilmerna.


Festen bjöd på ett och annat roligt tal, underbart god mat och allt det övriga som hör ett bröllop till. Dom, eller kanske framför allt brudtärnan S, hade tänkt på många små detaljer och jag fastnade framför allt för en. På toaletterna fanns små söta korgar innehållande det mesta man kanske kunde behöva som bl.a. bindor, tamponger, halstabletter, kondomer, Alvedon, plåster, näsdukar och konversationskort. Sen fanns det även engångskameror utplacerade längs borden och man kan ju bara gissa att brudparet får sig ett och ett annat gott skratt när dessa ska framkallas.


Borden var även vackert dukade men det förtjänar ett alldeles eget inlägg. För självklart förevigade jag även den, detaljnörd som man är! =)


Att bröllopet är över känns nästan som en urladdning då det var sommarens stora höjdpunkt. Men än återstår några veckor innan hösten knackar på och innan dess ska vi bl.a. hinna med att få besök från norr och även se Coldplay på stadion i slutet på augusti.


Återkommer med bilder från dukningen som dom hade gjort så fin! Kram på er alla och ta vara på varandra! ♥


Bild: Privat ©

Kommentarer
Postat av: Lallis

Vad härligt:)

kram Lallis

2009-07-29 @ 13:33:03
URL: http://knasigamamman.blogspot.com
Postat av: Therése

Det är så himla mysigt att gå på bröllop!

Och vad skönt att dom sa JA :-)

Kram Therése

2009-07-31 @ 21:53:41
URL: http://idafiliphugo.blogg.se/
Postat av: Malin

Åhh så skoj med bröllop:) Låter som det blev lyckat. ser fram emot bilder på dukningen. Tack för ditt grattis till vår förlovning. Vi får väl se när vi skall ha bröllop:P En bit på väg i alla fall...



Kram kram

2009-07-31 @ 23:29:57
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0