Glittriga julgranskulor

Allt som oftast är det de enkla som tilltalar mig mest. Julpyntet här hemma är väl inget undantag och det som sprider störst julkänsla för tillfället är alla hyacinter med sin ljuvliga doft. Men det klart att det finns nån tomte som gömmer sig i nåt hörn här och där.

 

Blev en sen veckohandling ikväll på Ica Maxi. Stannade till lite extra bland deras julpynt och fastnade för 24 julgranskulor i silver, allt från matta till glittriga och blanka kulor. De pryder nu en hög glasvas här hemma!

 

Fick även reda på en fantastisk rolig nyhet idag att våra goda vänner från Piteå blev föräldrar till en liten kille idag. Nästa gång vi ses blir på nyårsafton då vi firar in det nya året tillsammans. Grattis P & I till erat lilla underverk!

 

Hemlängtan börjar bli rätt påtaglig faktisk. Ska bli underbart skönt att få komma hem och umgås med familj och vänner! Men först återstår drygt två veckors jobb innan vi kan njuta av lite julledighet. En stor kram till er! ♥


Bild: Privat ©

Kommentarer
Postat av: Mari

Jag är nog som du, inte massa i överflöd. Gjorde typ en sån vas med kulor förra året fast jag har belysning i. Enkelt och snyggt.



Två tomtar har kommit fram här faktiskt men det får vara nog så.



Ha det så gott!!!

2009-12-08 @ 05:50:24
URL: http://marityrenia.blogg.se/
Postat av: Helena

måste hålla med, lagom är bäst. Har nog inte lyckats ställa fram en enda tomte ännu.

Fint och enkelt med julgranskulor i vasen.

2009-12-08 @ 07:59:50
URL: http://afnord.wordpress.com
Postat av: Mickan

Vad fina de var! Älskar silvrigt julpynt!

2009-12-08 @ 17:05:54
URL: http://miickan.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0