En underbart god förrätt
När man är hemma över påsk brukar det dukas upp till stort bord med skinka, diverse olika ägg, sill etc. Denna påsk blir inte riktigt som alla andra då vi bestämde oss för att stanna kvar här i söder.
Idag när vi handlade nobbade vi alla klassiska påsktillbehör och testade att göra en förrätt á la Anna istället. Kan verkligen rekommendera denna somriga sallad som består av grillad haloumi, färsk spenat & basilika, rostade pinjenötter, jordgubbar samt balsamico creme. Som Anna skrev - en fröjd för ögat och himmelskt för gommen!
Hon bjuder förresten på många bilder från både deras vackra hem samt spännande recept för er som är matlagningsintresserade.
GLAD PÅSK! ♥

Wow så smaskigt det ser ut:)
Ha en fin Påsk!
kram Lallis
Mmm smarrigt=) Glad påsk! Kram M
Grillad haloumi är kanske det godaste som finns!!! :-P Mums!!!
kikar in här ofta, älskar verkligen din blogg och tycker den är så fin och så otroligt inspirerande :) dax att jag börja lämna spår efter mig också, hihi.
salladen lät gudomlig och det blir nog fasen så ja lagar den på fredagkväll, tusen tack för tipset! nu ska ja kika in hos anna...
stor kram