Kanonhelg tillsammans

Så var en otroligt mysig helg till ända och första dagen i en ny vecka är avklarad.

Med en otrolig längtan och förväntningar inför en hel helg tillsammans tog jag med ett glädjetjut helg i fredags. Planet med min syster och G goding var nästan två timmar försenade och timmen hade blivit långt över G: s sovtid innan de var framme. Var en trött liten kille vi mötte men som vi med nöd och näppe lyckades underhålla till dess att vi var hemma. Utanför vår lägenhet stod nämligen min bror och sambo, M & J, som hade kört någonstans från västkusten och väntade på oss. G piggnade till när han kom in och underhöll och sysselsatte oss alla. Är mycket att utforska för en liten kille på 1½ år, speciellt i ett hem där barnanpassningen är noll. När vi sedan till slut kom i säng hade klockan blivit närmare midnatt och det var tunga ögonlock som föll igen på både oss och G.


Efter några timmars sömn hade vi alla laddat batterierna för en heldag. Vi hann med både lite strapatser i centrum, lunch på ett av stans mysiga caféer och matning av fåglar. Nedanför slottet i anslutning till Stadsträdgården ligger en damm dit folk ofta kommer för att ge bröd till fåglarna som huserar där. Med stora ögon matade vi fåglarna och G försökte verkligen klappa fåglarna men som inte verkade uppskatta gesten lika mycket som att få mat. Efter många timmar senare och med trötta ben inhandlades fika i storlek XL som vi tog med oss hem. Senare delen av kvällen efter en god middag på en av stans restauranger tillbringade vi hemma oss oss tjattrandes .


Var ett tomrum som lämnades efter igår när vi alla hade tagit avsked men med en längtan som har växt sig många gånger större att snart få ses igen. Tack M, G, M & J för en supertrevlig helg, kram på er och alla er andra också för den delen! ♥


Gracilis
Bild: Privat ©

Kommentarer
Postat av: MO

Så fin blomma o kruka du fick, det är så kul med så fina växter..Låter som ni haft en jättemysig helg, men visst saknaden är ju desto större när alla åker hem igen. Men det ger väl mersmak så det dröjer kanske inte så länge tills ni ses igen,kram

2008-01-28 @ 20:45:28
URL: http://www.medaljongen.blogg.se
Postat av: Anne

Vilken trevlig helg ni verkar ha haft. Det är roligt med de små krypen som börjar bli så nyfikna på allt i den åldern. Jätte fin kruka har du fått med.

2008-01-28 @ 21:22:47
URL: http://www.anness.se
Postat av: Johanna

Vilken fin present du fick! Det lät som en härlig helg!

2008-01-29 @ 08:05:24
URL: http://inredning.webblogg.se
Postat av: Linruz

Åh vad härligt med Cult presenter alltid välkommet.
Det låter som om ni hade en jätte mysig helg.
Kram kram

2008-01-29 @ 10:18:15
URL: http://linruz.blogg.se
Postat av: Bergodalvana

Låter riktigt mysigt :) och vilken fin present!

2008-01-29 @ 12:30:50
URL: http://bergodalvana.com/
Postat av: Liw

Älskar cult =)

2008-04-12 @ 21:15:46
URL: http://hilleshog.blogg.se

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0