EN NY SÄNGKAMRAT

Igår kväll rullade vi in i en snöig och vit huvudstad efter en dryg 10 timmars lång bilfärd. Har varit två väldigt sköna veckor uppe i Piteå med många mysiga besök hos saknade vänner och familjer. Vi hade även förmånen att få träffade alldeles fantastiskt duktiga (och mycket trevligaLina och tydligen har hon lyckats fånga oss och magen på inte bara ett kort utan flera. Fick se ett litet smakprov igår och visst gömde sig där en riktig favoritbild. Vi är så nyfikna på att få se resterande bilder!

 

I morse ringde väckaren tidigare än vi någonsin har slagit upp våra ögon under dessa veckor då vi hade ett inplanerat besök hos vår BM (33+1). Allt såg som tidigare bara bra ut och hjärtat pickade på i 136 slag/min denna morgon vilket värmde oss båda. Hon uttryckte sig även som så att vårt lilla hjärta fyller ut min mage ordentligt och att det förmodligen är en välväxt liten kille som vi väntar. Förhoppningsvis har han inte ärvt enbart Mr M: s gener vad gäller födelsevikt då han den 15 oktober 1980 var störst på Piteå BB med sina 4 770 g (och 55 långa centimetrar).

 

Medan Mr M är på jobbet ska jag passa på att packa upp våra väskor samt förbereda kvällens middag så här på trettondagsafton 2011. En stor kram till er! ♥

Bild: Privat © - Cordy Roy har krupit ner i vår sköna säng som vi har saknat mest av allt under dagarna uppe i norr. 

Läste någonstans att man med fördel kan sova med barnets gosedjur veckorna innan BF för att det på så sätt ska bli en bekant doft som barnet känner igen och därmed skapa en trygghet. Är det något som ni har gjort?


Kommentarer
Postat av: Camillasnyahem

Vad mysigt med en hemmavistelse.Det var inget dåligt rekord din M hade, ni kommer få en riktigt ståtlig och fin bebis då! Kan tänka mig att längtan är stor nu... Ingen tid känns så lång som den veckorna före, förutom den när man går över tiden då. Snart är er lilla älskling här och vips säger det så är de två och ett halvt och inne i den UNDERBARA trotsåldern. Hahaha. Ha en fin dag!Kram

2011-01-05 @ 11:36:21
URL: http://www.camillasnyahem.se
Postat av: Caroline

Skönt att få sova i sin egna säng igen, den brukar altid vara mysigast. Vi sov med ett gosedjur och en filt när vi väntade vårat första barn. Jag vet faktiskt inte om det gjorde någon skillnad. Dom är ju som små paket i början så vi märkte inget speciellt.:)Härligt att allt verkade bra med bebisen!

2011-01-05 @ 12:13:59
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Ja det finns inget härligare än att få krypa ner i sin egen säng när man varit borta, även om det är i Piteå man varit.Oj det var inte ett dåligt rekord! Eran lilla son kommer nog bli lika lång och ståtlig som sin pappa :)

2011-01-05 @ 14:21:46
URL: http://www.inspireramera.se

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0