VINTERSTYLAD BUGGA

Ett grått LUDDE fårskinn från IKEA är på plats i vagnen och lite extra mysigt blev det allt!


Mjukt och skönt!

De flesta löven har nu ramlat av från träden och enligt lokaltidningen fick vissa även se årets första snö i helgen. Vi missade dock detta men har istället vinterrustat buggan sånär som på vinterhjulen som åker på först när snön har kommit.

Köpte ett grått LUDDE fårskinn från IKEA och skar sedan lämpliga hål i skinnet så att alla remmar kunde dras fram. Vi har en väldigt nyfiken liten kille som inte vill missa något så att spänna fast honom i vagnen är ett måste.

Nu hoppas vi bara att pluttis ska hålla sig varm i vagnen i vinter med ett fårskinn i botten och Bugaboos egna åkpåse runtom honom. Ska visa senare vad vi valde att komplettera hans vinterutstyrsel med, lager på lager!

Så fort lilla hjärtat vaknar från sin förmiddagsvila ska jag ta och bädda ner honom i vagnen för en promenad! Behöver även uppdatera hans garderob med ett par nya pyjamasar då de flesta slutar vid knäna så kanske tar vi en sväng för att kika på detta också. 

Önskar er en skön måndag, kram på er! ♥

Update: Är det någon av er läsare där ute som känner till hur IKEAs fårskinn är behandlade?

Kommentarer
Postat av: Kattis

Hej! Så mysigt... :) jag har tyvärr läst att Ikeas fårskinn innehåller gifter/kemikalier som gör att de bara ska användas till mattor och inte att ligga på. Tänkte bara skriva det om du vill söka mer info! Kanske inte alls är nån fara men kände att jag var tvungen att säga det iaf. Många kramar

2011-10-24 @ 22:02:36
URL: http://www.kattisdagar.se
Postat av: Dessi at [Home and desire]

Jag skriver som ovan kommentar, har också läst liknande! Vet dock inte om det är sant...

2011-10-24 @ 22:37:41
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Maja/Cactusvit

Tusen tack för er upplysning! Blev lite orolig när jag läste era kommentarer då man vill undvika att utsätta de små för onödiga gifter/kemikalier. Googlade efter liknande kommentarer och hittade då detta svar (kan ej bekräfta att det stämmer):"Hej! Tack för ditt mail. Ludde fårskinn innehåller inga farliga kemikalier. Dock rekommederar vi inte att använda denna till små barn. Detta pga att håren på fällen är ganska långa och barnet lätt kan få dem i munnen. Håren i sig är även ganska sträva, vilket kan medföra att om ett litet barn ligger med sin bara hud mot

fällen så kan huden av friktionen bli röd och lite irriterad. Fällen säljs som en matta. Med vänlig hälsning IKEA Kundservice, Marie".Krävs kanske lite mer research för att bekräfta att så är fallet, men tusen tack för er upplysning! Kram på er!

2011-10-24 @ 22:49:41
URL: http://cactusvit.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0