EN LABYRINT MED BILAR

En labyrint i trä med söta bilar och vägskyltar, från Åhlens. Finns även med fina djur och blommor.


En ambulans, bil och traktor! Tut-tut!

Elliots morfar, som numer är pensionär, berättade för ett tag sedan att det finns kvar några träleksaker från Brio från när han var liten som Elliot ska få ärva. Förutom att dessa har ett stort affektionsvärde så gillar jag tanken med träleksaker då de kan gå i arv, generation efter generation. De tilltalar mig även betydligt mer än plastleksaker som tyvärr ofta har en kort livslängd.

Inte oväntat att jag föll som en fura när jag hittade den här fina labyrinten med små söta bilar och vägskyltar i trä på Åhléns. Kanske sitter Elliots barnbarn och leker med den om 60 år?

Ikväll var det oväntat nog (efter en heldag med bus tillsammans med Vilmer) en pigg och glad liten kille som absolut inte ville sova. En och en halv timme över sovtid kom han till slut till ro i vagnen och vi har precis lyft över han till sin säng. Lilla hjärtat!

Fredag i morgon, lovely! Kram på er tills vi hörs nästa gång! ♥

Kommentarer
Postat av: MISS ALICIA

Hej!Ta gärna en titt på nätbutiken missalicia.se, där det finns smycken för dig och accessoarer för ditt hem.Bland annat har vi lägst webbpris i Sverige på Kew Royal Botanic Garden's populära doftljus!Skäm bort dig själv i höstmörkret, eller varför inte vara ute i god tid med julklapparna?Välkommen!Vänliga hälsningar,

www.missalicia.sePS. Just nu pågår också en tävling!

2011-10-31 @ 18:45:01
URL: http://missalicia.se
Postat av: caroline

en liten fågel kvittrade och sa att vi blir grannar! super kul och grattis ,då kommer ju våra killar hamna i samma klass! kram c

2011-11-16 @ 09:08:18

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0