ETT BAJSINLÄGG

Har sett att de populära och pedagogiska Äntligen-böckerna av söta Camilla Lundsten har florerat en del här i bloggvärlden. Har kikat efter de inne på bokhandeln lite då och då men utan resultat. Sen, till min lycka, upptäckte jag för någon dag sedan att Bokus hade Äntligen bajs! för 19 kr. Klick klick sa det och idag låg det platta paketet nere i vår postbox.

Även om själva potträningen (som boken handlar om) lär dröja många månader till så kommer vi kommer absolut att börja läsa om Lillefanten innan dess! Och efter att ha bläddrat i boken med de fina illustrationerna så är jag övertygad om att vi kommer att utöka denna boksamling så att Elliot får läsa om fler äventyr som Lillefanten beger sig ut på.

Idag hade vi sista mammaträffen på Cederkliniken och dagen till ära hade Elliot på sig sina nya fina ränder från Polarn och Pyret. Pappa M får dock inte se ränderna på när han kommer hem från jobbet ikväll då de för tillfället snurrar runt i tvättmaskinen med en stor bajsfläck på ryggen. Lyckligtvis skedde det här hemma och inte på BVC!

Önskar er alla en fortsatt skön tisdag, kram från mig och lilla bajsmonstret Elliot! ♥

Bilder: Privata © - Vår älsklingsprins med sina nya fina ränder från Polarn och Pyret.


Kommentarer
Postat av: MORMOR

Lite fräckt kalla prinsen för monster! Oj, vad han växer.

Kramisar.

2011-05-04 @ 07:27:32
Postat av: Kattis

Det var ju passande att få bajs-på-ryggen när du skriver om bajsboken! :) Blir lite sugen på att klicka hem lite böcker själv, tack för tipsen!

2011-05-05 @ 20:14:53
URL: http://www.kattisdagar.se
Postat av: Kattis

Glömde ju skriva - han är alldeles ljuvlig!

2011-05-05 @ 20:20:28
URL: http://www.kattisdagar.se

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0