SKÖTVÄSKA - CHECK

I torsdags bockade vi av en hel del saker från grodans inköpslista, bland annat en skötväska. Finns ju ett antal olika modeller där ute på marknaden (som allt annat) men den som föll oss mest i smaken är Dash Deluxe i färgen Charcoal (som för övrigt matchar vagnen riktigt bra) från Skip Hop. Någon av er som använder denna modell?

 

Den har många rymliga fack och fickor som förhoppningsvis kommer att rymma allt det som vi behöver ha med oss. Man kan dessutom fästa väskan direkt på vagnen med ett par smarta barnvagnsremmar (shuttle clips), ingen risk därmed att någon flink väsktjuv rycker den från vagnen i ett obevakat ögonblick.

 

Fördelen med denna modell jämfört med föregångaren Duo Deluxe är dessutom att locket, något som den äldre helt saknar, har magnetlås som kan stängas i två olika lägen beroende på hur mycket som finns i väskan. Förhoppningsvis blir vi nöjda med vårt köp!

Nu ska vi stoppa lite frukost i magen och sedan så småningom bege oss mot det blågula varuhuset för att köpa bland annat en badbalja samt kolla på en spjälsäng. Med oss hem från Piteå fick vi Mr M: s systers gamla skötbord (tusen tack!) som de har använt till sina killar. Det är nu i massiv bok men med lite vit färg så kommer det nog att bli som nytt så det blir förmodligen kvällens pyssel! Sen ska vi bara hitta några snygga korgar som man kan ställa under skötbädden för att förvara blöjor, tvättlappar och liknande i. Tips någon?

Ha en riktigt skön lördag nu, kram på er! ♥


Bild: Privat © - Självklart hänger Cordy Roy med på ett hörn!


Kommentarer
Postat av: Dinka

Jätte fin skötväska! Själv har jag en Duo Delux och är jätte nöjd med min.Rymlig med många fack och även min har "barnvagnsremmar" de är verkligen super för då hänger väskan på sin på plats.

2011-01-08 @ 19:57:15
URL: http://www.sannaboke.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0