FINA PRESENTER TILL LILLA HJÄRTAT

Blev ett blogguppehåll i dagarna två då vi i torsdags hämtade hem min kära mamma och hennes man från Arlanda efter två sol- och badveckor på Kuba. Efter en dunder- och brakfrukost denna morgon med bland annat våfflor packade de ihop alla väskor och är i skrivande stund på väg upp mot Norrland. Har varit mysigt, som alltid, att få rå om dom i några dagar och nu längtar vi efter att mamma ska vara ”mormor-ledig” när lilla hjärtat har kommit till världen för att komma ner till oss för en massa mormor-grodan-mys.

 

Igår passade jag och mamma på att strosa runt bland stadens alla gator och slog med lätthet ihjäl några timmar. Väl hemma igen, med ömma fötter och trött svank, fanns det bland annat många fina saker i påsarna till vårt lilla hjärta från hans mormor. Senare på kvällen blev det middag på den mongoliska restaurangen Djingis Khan och när tallrikarna var tomma var vi alla så mätta att vi bokstavligen rullade hem. Konstigt nog kurrade våra magar återigen i morse då det igår kändes som att vi åt för ett helt kompani.

 

Har varit på jakt efter en mobilarm till favoritmobilen med bilar och vägskyltar. Däremot har jag bara hittat mindre roliga armar i plast men igår på NK Kids fanns det en vit mobilarm i trä från svenska Jabadabado som mamma tyckte skulle passa perfekt ovanför spjälsängen. Och visst hade hon rätt, så fin!

Inne på Åhléns City hittade vi dessutom en sektion med diverse saker från danska Sebra där bland annat denna söta skallra fanns. Älskar verkligen dessa handvirkade barnleksaker!

Igår damp det även ned ett platt paket från Piteåstaden, närmare bestämt från duktiga Lina alias Kitchenbloom, med ett underbart innehåll som jag senare ska visa er några smakprov ifrån. Önskar er alla en riktigt skön fortsättning på denna lördag, kram från mig! ♥

Bilder: Privata © - Lilla hjärtats fina presenter från sin mormor i form av en mobilarm i vitt trä från svenska Jabadabado och en skallra från danska Sebra.


Kommentarer
Postat av: Dinka

Jätte fint där kommer grodan att trivas.Visst har danska Sebra mycket fint.Ha en mysig lördag!



KRAM

2011-01-22 @ 14:22:38
URL: http://www.sannaboke.blogspot.com
Postat av: Anonym

Vad fint ni gör det!! Det syns att varje liten sak är utvald och inte bara slumpmässigt inhandlad.



Dessutom är din blogg så gemytlig och välskriven!!



Tack för besöket!

Kram!

2011-01-23 @ 17:43:40
URL: http://knepstolparna.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0