VECKA TRETTIOTVÅ

Tio, nio, ÅTTA veckor kvar till dess att lilla hjärtat är beräknad att komma till oss och here we go again med ytterligare en magbild. Börjar ju nästan känna mig lite varm i kläderna när jag ställer mig upp för fotografering med magen i vädret (men nej släkten, tro inte att jag kommer att bli en linslus och fastna på alla era bilder bara för det) även om man undrar hur modebloggarna lyckas variera sina poser varje dag.

 

Ganska precis sex månader har förflutit sedan det där plusset visade sig på stickan och för var dag ökar längtan efter lilla plutten samtidigt som även en nyfikenhet börjar ta fart. Vem är det egentligen som gömmer sig där inne i magen? Svaret på den frågan får vi förmodligen vänta några veckor till på men åh vad vi ser fram emot att få ha lilla hjärtat här hos oss.

 

Bara dagarna efter plusset besökte vi Fotografiska och Lennart Nilssons utställning Ett barn blir till för en svindlande färd genom den fantastiska resan mot livets början. Köpte även med oss boken med samma namn, tryckt i den femte utgåvan, som vid det här laget är bläddrad i fram och tillbaka. Vi har dessutom bläddrat oss igenom alla bilder utom den sista, som visar en liten kille i vecka 36 där det börjar bli rejält trångt i livmodern, vilket innebär att vi närmar oss slutet på denna fantastiska resa. Tänk att grodan har gått från att vara ett befruktat ägg innehållandes två kärnor med tjugotre kromosomer vardera - min och Mr M: s arvsmassa, till att snart vara en fullt utvecklad liten kille. Det är häftigt!

 

På en liten stund ska jag kika på det sista avsnittet av Jul med Ernst och ikväll ska han tydligen göra det ännu mer julfint i den vackra hyttan och bland annat tillverka eget julgranspynt. Han lyckas verkligen med att få till det där sista piffet!

Ha en riktigt skön kväll så här dan före dan, före dan före dopparedan! Kram från mig! ♥

Bild: Privat - Magen fotograferad i vecka 31+5 av fotograf Mr M.


Kommentarer
Postat av: *malin*

Vad fin du är!Känner igen dina tankar och funderingar. Vi går också snart in i vecka 32 och BF närmar sig med stormsteg. Att man kan längta så... Vår Mini buffar och lever där inne som tusan, så man undrar vad det är för litet busfrö som kommer till oss. :-)

2010-12-21 @ 20:34:07
URL: http://malinsblog.wordpress.com
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Ja det är verkligen ett mirakel att det funkar! Ser fram emot att få träffa er + lillgrodan i magen vid jul. Kram på dig!

2010-12-21 @ 21:39:35
URL: http://www.inspireramera.se
Postat av: Mickan

Så fin du är, sista veckorna kommer nog bara rasa iväg samtidigt som det kommer kännas som en evighet:)

2010-12-22 @ 12:49:59
URL: http://miickan.blogg.se/
Postat av: gella

Ja, det är verkligen fantastiskt fascinerande att tänka på hur ett barn formas till att bli en liten person! Det går liksom inte att förstå även om man hör hur det fungerar...... :)

2010-12-22 @ 17:38:21
URL: http://gella.blog.se
Postat av: Tess : Istla.se

Så fin bebismage du fått =)Önskar dig en riktigt god jul, lite så där innan självaste julafton.

2010-12-23 @ 19:10:38
URL: http://istla.se

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0