IN I TOMTEMÅNADEN

Årets mysigaste månad är äntligen här! I söndags när vi gick runt bland alla leksaker inne på BR för att inhandla årets första julklapp hamnade jag inte helt oväntat framför det stora stället fyllt med diverse leksaker från Brio. Är inte helt förtjust i alla blinkande plastleksaker som barnhem ofta översvämmas av och som tyvärr sällan brukar ha någon längre livslängd. Tycker desto mer om Brios träleksaker som dessutom har blivit färgsatta i lite mer moderna färger de senaste åren.

 

När vår lilla groda har blivit lite större vill jag gärna investera i den här och den här träleksaken som inte bara är utvecklande för barnet utan som förmodligen även skulle kunna hålla och få ärvas av kanske våra barnbarn en vacker dag. Men i söndags fick en babyskallra följa med oss hem, lilla hjärtats första leksak!

 

På tal om grodan så ringde vår BM igår för att berätta om provsvaren från blodtypningen eftersom jag är RhD-negativ. Det verkar som att lilla hjärtat har ärvt sin fars blodgrupp då han visade sig vara RhD-positiv. Blir därför ett besök på KS Solna i morgon för ytterligare provtagning och därefter en anti-D-profylax i förebyggande syfte mot RhD-immunisering nästa vecka på spec-MVC. Man uppskattar lite extra att vi lever i ett land med den sjukvård vi har en gång som denna.

 

För att hjälpa dom som inte har det lika bra som oss så har Unicef startat en gåvoshop där man kan köpa och skänka bland annat nötkräm till undernärda barn eller 1000 st blyertspennor för att ge barn en chans till utbildning. Vi har bestämt oss för att hjälpa någon annan genom att köpa en av alla de presenter som finns att välja mellan och som för tillfället behövs allra mest just nu!

Hoppas att ni alla har en skön torsdagskväll, så lovely med fredag i morgon. En stor kramar till er! ♥

Bild: Privat © - En vit babyskallra från Brio till vårt lilla hjärta!


Kommentarer
Postat av: Kattis

Jätteläcker skallra, VILL HA!

2010-12-08 @ 21:54:11
URL: http://www.kattisdagar.se

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0