BABYBJÖRN BABYSITTER BALANCE AIR

Nu för tiden varvas inläggen här på Cactusvit hej vilt. Ena dagen inredning, andra dagen bullbak och tredje dagen babyleksaker. Men det är så vårt liv ser ut för närvarande och jag (och självklart även Mr M) njuter verkligen av blotta tanken att vi två ska bli tre någon gång i början på nästa år.

Är verkligen ett sånt häftigt mirakel att två till synes enkla könsceller till slut lyckas forma en liten fungerande människa genom en mängd celldelningar. Trots att jag har läst en del cellbiologi har jag svårt att greppa hur (och kanske framför allt ATT) det där egentligen fungerar i praktiken.  

På tal om lite mer materiella saker så lyckades vi i helgen fynda en knappt sex månaders gammal BabyBjörn Babysitter Balance Air i svart meshtyg på Blocket med tillhörande träleksak och kvitto i behåll. Den ser verkligen som helt ny ut och skulle lika gärna kunna vara nyuppackad från kartongen.

Balance Air är designad så att den ska vara luftig och bekväm för barnet att sitta i. Den har dessutom tre användsningslägen - leka, vila och sova så förhoppningsvis kommer lilla grodan att trivas bra där i redan från första stund.

I morgon stundar bästa dagen av dom alla sju - fredagen. Är då dessutom precis en vecka tills vi befinner oss på norrländsk mark igen, närmare bestämt Piteå, för julfirande med i år Mr M: s familj. 

Ta hand om er och stressa inte hjäl er inför den studande högtiden. Det viktigaste är trots allt att bara få vara tillsammans! En stor kram! ♥ 

Bild: Privat ©

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Det är den bästa babysittern som finns! /Ulrika

2010-12-17 @ 08:59:33
Postat av: Caroline

Jag köpte den babysittern till mitt andra barn och både han och jag älskar den! Helt suverän! Till mitt första barn hade vi en sån på medar som gungar mer som en gungstol som du förstår vad jag menar och den var inte alls lika bra.

2010-12-17 @ 09:56:05
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Zandra

Tack för dina rader hos mej, de värmer i själen av att de finns omtänksamma människor här i bloggvärlden som man aldrig träffat :-)

Hoppas du får en mysig helg och att liten i magen busar på för fullt ;-)

Kram Zandra

2010-12-17 @ 12:38:28
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har nu kört igång julklappstävlingar

& det kommer in nya titt som tätt!Du hittar tävlingarna---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlTa hand om dig =) Kramar // Millah

2010-12-17 @ 15:15:37
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: linns beautybox

ja, det är vrkligen livets mirakel. svårt för oss att greppa det!!

2010-12-17 @ 18:21:53
URL: http://beautyboxen.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Vilket fynd ni gjorde, blocket ska inte underskattas ibland!

2010-12-19 @ 21:12:10
URL: http://www.bloggfamiljen.se/?blog=starwoman

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0