Två kök på 53 kvm

Igår kom då äntligen lastbilen med vårat nya kök. Med spänd förväntan lastades tre stora pallar av som innehöll allt vad ett komplett kök är lika med. Sen var det bara att gå upp och ner med skåp för skåp, 442 kg kök utan hiss känns i kroppen idag!

 

Så här i efterhand är jag rätt glad att vårat kök inte är större än vad det är med tanke på de relativt knappa 53 kvm som vi huserar på. I dagsläget, till dess att det gamla köket är utburet och det nya är på plats, får vi kryssa oss fram om vi ska till köket eller vardagsrumssoffan. Men den som väntar på något gott…

 

Ett paket som innehåller en favorit är vår nya blandare Level från Tapwell. Tror den kommer att göra sig riktigt bra i kombination med den helt fyrkantiga vasken Edge 340 från Nordic Tech som vi har valt att planlimma. Som ett tips är dessa vaskar ett bra prismässigt alternativ till exempelvis vaskarna från SMEG.

 

Har valt att samla alla inlägg rörande Marbodals bloggtävling under just detta kategorinamn så att ni enkelt kan följa med på vår resa från en vinnande moodboard till ett installerat kök. Kommer självklart att dokumentera och visa er allt! Däremot får vi vänta en vecka innan det börjar hända saker här hemma!

 

Nu ska vi njuta av resten av fredagskvällen (tyvärr utan Solsidan) i soffan! Kram på er! ♥



Bilder: Privata ©

Kommentarer
Postat av: Jessica

Ska bli spännande att följa! :)

2010-04-17 @ 11:13:24
URL: http://colourfullittlethings.blogg.se/
Postat av: Ida - Decoria.se

Hej!



Din blogg är en av mina favoriter så därför har jag gett dig utmärkelsen Beautiful Blogger Award!!



Det är en kul idé för att uppmärksamma sina favoritbloggar och sprida lite glädje. :) Kika in hos mig och se mer vad det innebär.



Trevlig helg!

2010-04-17 @ 14:36:24
URL: http://decoria.se

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0