Köksrenovering dag 1

Idag har vi slitit från tidig morgon med att montera ner vårt gamla ekkök och senare på eftermiddagen kom de förhoppningsvis lyckliga köparna som fick ett komplett kök för en billig peng. Bäst av allt verkade de tycka att betongbänkskivan var vilket är en annorlunda detalj i köket.


Har knappt visat ett enda kort på hur vårt kök har sett ut men nu är det väl på tiden att ni får se det för en sista gång. Ek är visserligen ett klassiskt och tidlöst material, men jag känner mig rätt mättad på träslaget så det ska bli spännande att se hur det nya köket med helt andra material kommer att göra sig i lägenheten.

 

Som ni kan se är köket väldigt litet till sin yta och eftersom vi kommer att ha kvar samma planlösning så har vi verkligen försökt att maximera den yta som finns och göra den så arbetsvänlig som möjlig. Den 45 cm breda diskmaskinen kommer exempelvis att spara mycket bänkyta då vi inte behöver ha ett diskställ ståendes på diskbänken för jämnan och den djupare bänkskivan ger någon extra värdefull decimeter.


Så här ser det för närvarande ut i köket och det vi ska försöka hinna med i veckan är att spackla och måla det som behövs inför helgen då det stora arbetet påbörjas.

 

Nu ska jag varva ner och njuta av de sista timmarna denna söndag! Kram på er! ♥


Bilder: Privata ©

Kommentarer
Postat av: Anna

Inte avundsjuk på röran- men oj vad fint det kommer att bli sen. Kram Anna

2010-04-18 @ 20:33:28
Postat av: Liza

Oj så spännande att få se vad du har valt! Tror säkert att köparna av ert ekkök är överlyckliga... det är också fint! Ska bli kul att se hur det blir!!

Kraaaaaaaaam!

Liza

2010-04-18 @ 21:58:26
URL: http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: razzel

Ett kök med nedplockad inredning ser så tragiskt ut! Man har svårt att tro att det ska kännas fint igen - men.... bara skåpstommarna kommer upp känns det betydligt roligare!

2010-04-18 @ 22:43:20
URL: http://hemmahosrazzel.blogspot.com
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Åh vad spännande att det närmar sig! Det kommer bli så snyggt!!



Svar: Ja man är inte alls van att vara utan varandra. Tur att vi kan pratas vid iallafall. Nu är det bara fem dagar kvar tills han kommer upp, förhoppningsvis går dagarna fort. Vill du förresten att han tar med sig böckerna när han far ner nästa gång? Stor kram!

2010-04-19 @ 01:41:19
URL: http://www.inspireramera.se
Postat av: mamma

Pust, stånk och stön! Vad är det vi har lovat?

Kramisar

2010-04-19 @ 12:08:38

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0