Ett efterlängtat paket

Det ekar fortfarande rätt tomt i vår lägenhet. Har inte kommit till så mycket heller sedan vi flyttade in för att fylla ut den tomheten. Oftast vet man inte över en natt hur man vill ha det i ett nytt boende utan det får ta den tid som det tar. Men idag kom ett väldigt efterlängtat paket som, när uppackad, kommer att både sprida ljus över vårt köksbord och fylla ett tomt hål.


Vårt möblemang består till det mesta av IKEA. Är fantastiskt att kunna köpa moderna och ofta snygga möbler till ett lägre pris. Sen är det inte hela världen när man vill byta ut en möbel. För att just byta ut saker är något som jag gör då och då. Vissa saker packas undan för en tid för att sedan packas upp igen medan annat har sålts på loppis för att komma väl till pass åt någon annan.


Några efterlängtade designfavoriter har också kommit till som förmodligen kommer att följa med resten av livet. Min pappa och fru har ett Bruno Mathsson superelipsbord tillsammans med de klassiska myran-stolarna som köptes på 70-talet (!) men som fortfarande ser lika nytt ut och är minst lika modernt. Så visst kan man kosta på sig några lite dyrare möbler, kanske är det morgondagens klassiker?


Fl/y från Kartell är kanske just en av morgondagens klassiker, men mest kommer den att sprida ljus över vårt köksbord länge till. Det som kommer att bytas ut är kanske bara platsen där den hänger. För visst finns det husdrömmar, omän det är några år kvar till dess...


Vit var färgen förresten!

Bild: Privat ©

Kommentarer
Postat av: Malin

designklassiker är adrig fel:) Kram

2008-08-06 @ 19:46:00
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se/
Postat av: Camilla

Vad avis jag blir, den är ju toksnygg!



Det du skriver är så sant, man måste bo in sig lite innan man vet hur man vill ha det i ett nytt boende. Det är roligt att följa hur ni fyller lägenheten!

2008-08-06 @ 20:19:28
URL: http://www.camillasnyahem.blogspot.com
Postat av: Mia

Åh vad jag vart sotis nu:)

Lyllo dig...

Kram M

2008-08-06 @ 20:20:26
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Postat av: anna

den ar ju super super snygg!!! pa min lista ocksa.

kram

anna

2008-08-07 @ 08:17:09
URL: http://www.londonhem.blogspot.com
Postat av: Jenny

Lycka till med inredningen av den nya lägenheten...är roligt men ibland känner jag att tankarna rinner iväg snabbare än kontot vill....ler

Kram jenny

2008-08-07 @ 09:09:07
URL: http://jennyjensen82.blogspot.com
Postat av: Anne, anness

jag håller med i ditt resonemang! och den lampan är så snygg, är avis, tänk om jag kunde ta mig i kragen och spara till en sådan snygging.

2008-08-07 @ 16:48:15
URL: http://www.anness.se/blog
Postat av: Sandra

Å jag vill också ha en Kartell! Det kommer att bli så fint! Kram

2008-08-11 @ 11:32:10
URL: http://hemochinredning.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0