NÅGOT ATT VILA RUMPAN PÅ

Ett gäng krispiga tulpaner och i bakgrunden någonting väldigt skönt att vila rumpan på. Tulpanerna brukar dock stå på köksbordet, är inte att tänka på att ha någonting i Elliot-höjd då allt ska pillas på för tillfället.


Här tänker vi att våra gäster ska få slå sig ned i fotöljerna med något gott i handen i väntan på att middagen ska serveras. Vi drömmer även om att sätta in stora glaspartier från golv till tak i form av skjutdörrar och från dessa kunna gå ut direkt till det stora trädäcket som någon gång ska byggas. Bild från Hemnet.

Igår tog vi det säkra före det osäkra och bokade in ett läkarbesök på bästa vårdcentralen här i stan. Öroninflammation var det inte och möjligt rörde det sig om tredagarsfebern trots att Elliot inte hade några utslag kunde den trevliga läkarstudenten konstatera. Dock såg jag en massa små röda prickar på hans rygg i morse när vi hoppade ur pyjamasen. Men febern är puts väck och vi hoppas att den förblir så ett bra tag, det tar på krafterna för en liten kille att ha hög feber i tre dagar! Och kanske var det därför klockan var närmare sju innan han piggnade till i morse.

Något lite roligare att tänka på är att kalendern visar första februari idag vilket innebär att det är tjugonio dagar kvar till dess att vi får nyckeln till vårt efterlängtade hus! Och här hemma står två svarta fotöljer som är redo att bara få flytta in.

Snart kommer morfar för att äta gårdagens nybakade semlor med oss så det är väl bäst att jag också hoppar ur pyjamsen. Ha en underbar onsdag alla ni! ♥

Kommentarer
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Åh vad roligt att ni snart får flytta in i ert fina hus! De fina fåtöljerna kommer att passa perfekt där inne :)

2012-02-01 @ 15:09:25
URL: http://www.inspireramera.se
Postat av: Erika

Så skönt att Elliot är piggare nu! :)Jag förstår att ni längtar efter att få flytta in i huset och göra det till erat på alla sätt och vis! Det finns få saker när det kommer till att äga saker som att för första gången låsa upp sitt alldeles egna hus och veta att "nu är vi hemma". :)Ta hand om er!

KRAM

2012-02-02 @ 19:42:50
URL: http://erikasharmoni.blogspot.com
Postat av: Elin

Fåtöljerna kommer passa perfekt!Jag är på jakt efter nya bestick, men det finns ju miljoner varianter att välja mellan... har du några bra förslag? :)

2012-02-05 @ 10:10:24
URL: http://imsevimsevass.blogg.se/
Postat av: Linda - Harmony Home

Spännande att snart få nycklarna till nya huset:) Fåtöljerna kommer bli jättefina därinne!Trevlig måndag /Linda

2012-02-06 @ 13:22:36
URL: http://harmonyhome.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hej!

Jag måste bara få säga vilken fin blogg du har! Jag sökte på informationsträff BB Stockholm och då kom din blogg upp på google.

Även om det är ett år sen ni fick er kille så är det jätteintressant att läsa (är i vecka 34+0).

Jag tänkte passa på att fråga hur du har fått till din header, jag använder också blogg.se men har lite svårt att få till en snygg header.Ha en bra vecka!

Camilla

2012-02-06 @ 20:20:02
URL: http://notrecuisine.blogg.se/
Postat av: Lovisa Wallin

så snyggt med de rosa tulpanerna mot det grafiska!

2012-02-07 @ 17:20:31
URL: http://pfllw.devote,se

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0