Vinter i norr och inköp av tv

När vi efter ett sent nyårsfirande till slut slog upp våra ögon till årets första dag var det ett ljuvligt väder som mötte oss - kyligt och klar luft. Kan tyckas konstigt men efter alla plusgrader här i söder med slask som följd och norrlänning som man är, uppskattar man verkligen snö och kyla (vintertid ska tilläggas). Efter att vi hade fått lite mat i magen hann vi precis ner till piren som ligger alldeles nedanför stugan och tog några kort innan solen försvann bakom horisonten (solen är knappt uppe mellan tio och ett denna tid i norr).


Idag har vi spenderat nästan hela vår lördag med att springa fram och tillbaka mellan olika varuhus, fullsprängda med bl.a. tv-apparater. Hur lätt är det att välja ut en? Efter ca två timmar tillsammans med en försäljare med lååångt tålamod som fick svara på tusen frågor bestämde vi oss till slut för en plattis och ett hemmabiopaket. Men jag vill inte tro att vi är dom första veliga kunderna som han har stött på? =)

Bild: Privat © - 090101 Svartnäsudden, Piteå.

Kommentarer
Postat av: Lallis

Härligt med ny tv:) Och bilden...så vacker!

Kram Lallis

2009-01-03 @ 23:45:52
URL: http://knasigamamman.blogspot.com
Postat av: Mari

Det finns en uppsjö av TV apparater, har haft min plattis i två år nu och är supernöjd. En Samsung med superbild fast den var jäkligt dyr....fast ska det va så ska det. Såg en otrolig skillnad på den och den billiga varianten dotterna köpte.Här är vädret oxå lite kallt men snö, ack nej då...kom ner lite puder igår som inte blev nåt med. Vill ha snö nu så det blir ljusare....eller så kan jag ta en härlig vår direkt.Kram och ha det så gott!!

2009-01-04 @ 06:51:26
URL: http://marityrenia.blogg.se/
Postat av: Linruz

Ja de där försäljarna är nog vana med det mesta. I inköpte vår för några månader sen. Maken hade stått och pratat länge med försäljarn och kommit fram till en som var bra...vad säger jag då? Nej den tycker inte jag är snygg!!! De tittade på mig och suckade. ;) Men köper man en så dyr sak ska de väl vara snygga med??? Blev en Samsung som vi är super nöjda med.

Kram kram

2009-01-04 @ 08:26:55
URL: http://www.linruz.wordpress.com
Postat av: Lissen

Aha du är Norrlänning, då förstår jag att du gillar "riktiga" vintrar. Jag är också mer sommarmänniska, men gillar ändå årstidsväxlingarna.Tror nog att vi är många som är veliga när vi handlar. Hoppas att ni blir nöjda i det långa loppet!

Ha det så gott och god fortsättning

2009-01-04 @ 19:43:39
URL: http://lissento.blogg.se/
Postat av: Razzel

Här är det 15 g kallt.... men det finns ju täckbyxor! Som säljare (inte inom tv-branchen) så vet jag att om kunden gör ett köp så är det värt tiden man lägger ner. Om man däremot lägger ner en timme och kunden sedan går ut och "ska tänka på saken" blir man lite besviken och undrar vad man gjorde fel..

2009-01-04 @ 20:30:15
URL: http://hemmahosrazzel.blogspot.com
Postat av: B E R G O D A L V A N A. C O M

Oj! Jag som tycker att kl 16 är tidigt för solen att gå ner ;-)Vad roligt att ni till slut hittade tv. Vacker bild!

2009-01-04 @ 22:51:37
URL: http://bergodalvana.com
Postat av: B E R G O D A L V A N A. C O M

Oj! Jag som tycker att kl 16 är tidigt för solen att gå ner ;-)Vad roligt att ni till slut hittade tv. Vacker bild!

2009-01-04 @ 22:52:18
URL: http://bergodalvana.com

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0