Tillbaka i 08-land

Nu är vi hemma efter ett mysigt jul- och nyårsfirande med familj och vänner. Igår när vi landade i Stockholm möttes vi dessutom av vita vyer som vi förhoppningsvis får njuta av några dagar till.


Kvällen mot julafton satte vi oss på Norrlandståget och efter en rätt så sömnlös natt (aldrig mera tåg enligt Mr M) kom vi tidigt på julaftonsmorgonen fram till ett vinterklätt och kyligt Norrland. Blev nästan en mindre chock för kroppen att andas in den torra och kalla luften som motsats till den fuktiga här i söder.


Efter några timmars extra sömn hemma i en skön säng var årets julfirande igång. Som de allra flesta tittade även vi som tradition på Kalle Anke följt av mängder av god julmat. För Mr M: s äldsta systerson, som till våren fyller 6 år, var det en lång väntan men tillslut dök tomten äntligen upp (som tydligen bor på ett berg i Lillpite för er som alltid har undrat =) och lämnade av sin fulla julklappssäck till vissas stora lycka.

Tjugohundranio skålade vi in i goda vänners lag på en stuga i Piteås vackra skärgård för fjärde året i rad med god mat, vedeldad bastu, spel och mycket skratt. Vi ser redan fram emot årets firande om 362 dagar!

Nu ska vi njuta av dom sista dagarna innan vi till veckan börjar om att jobba efter en skön och välbehövlig ledighet. Visst är det skönt med semester men nu känns det rätt bra att få komma in i alla rutiner igen och dessutom kicka igång kroppen med lite träning efter all god julmat.

Idag ska vi bege oss ut på platt-tv-jakt för att äntligen byta ut våra två tjockisar här hemma. Hoppas ni alla får en mysig lördag! ♥

Bild: Privat © - Årets första dag på Svartnäsudden, Piteå.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Låter hur mysigt som helst, både er jul och nyår! Gott nytt år lite i efterhand. :)

2009-01-03 @ 10:02:33
URL: http://www.camillasnyahem.blogspot.com
Postat av: Mia

Verkar som ni haft en jättebra ledighet. Vilken vacker bild. Ha en bra lördag och hoppas ni hittar nån platt tv =) Kram Mia.

2009-01-03 @ 10:02:52
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/
Postat av: Milla S

Vilket vackert foto!!

God fortsättning!

2009-01-03 @ 19:20:06
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Alina

Hej har du bloggkoll? :)

2009-01-03 @ 19:22:11
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: B E R G O D A L V A N A. C O M

Låter helt underbart och bilden är så vacker så !

2009-01-04 @ 22:53:15
URL: http://bergodalvana.com

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0