HUSETS HJÄRTA

Fyra plan i etage! Från entréplan som rymmer toalett, kök och vardagsrum i ett når man övervåningen med tre sovrum och badrum samt gillestugan via halvtrappor. Bilder från Hemnet.

Sett från gillestugan med trappen som andas snickarglädje i allra högsta grad! Genom ytterligare en halvtrapp i grå marmor når man källaren med bland annat relax, bastu och tvättstuga.

En dröm som vi hade i samband med vår norrlandsflytt var att med tiden hitta ett hus som Elliot skulle få växa upp i. Så lite extra glada är vi så klart för att vi nu snart kan ge Elliot den möjligheten. Sen är det många saker som gjorde oss förälskade i vårt funkishus, bland annat halvtrapporna som binder samman de fyra våningsplanen. De känns på något sätt som husets hjärta.

När man läste Livsstilar som fanns med i objektbeskrivningen kunde man se att 37 % i detta bostadsområde är par med hemmaboende barn och redan nu vet vi att i några av de närmsta husen finns det tre små killar som alla är födda 2011. Hur kul är inte det!

Vi har redan många planer på hur vi skulle vilja sätta vår prägel på huset. Det blir inte det första som görs, men så småningom vill vi säga hej då till den galna snickarglädjen som trappen andas. Och helst vill vi ersätta den med detta räcke.  

Idag myser jag och Elliot på själva här hemma några timmar då pappan spelar innebandyturnering med jobbet. Sen ikväll är vi bortbjudna på middag hos några av våra fina vänner (med en fantastisk relax, kanske får jag lov att fota några bilder och visa er senare).  

Ha en fortsatt skön lördag alla söta ni, kram från mig! ♥

Kommentarer
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Det är verkligen ett underbart hus ni har köpt! Vi är så glada för eran skull. Älskar räcket du vill ha till trapporna, det kommer att bli så snyggt. Grattis än en gång!



Vi kommer säkert upp innan jul, annars så har jag tagit ledigt och vi kommer vara uppe mellan 23 dec till 1 januari. Då träffas vi gärna om ni tänkt vara kvar hemma.



Det finns en viss risk att de inte ryms :) Det är i alla fall gränsfall, men annars så får det bli att ha dem i fönsterna istället.

2011-11-19 @ 18:33:11
URL: http://inspireramera.se
Postat av: mallaching

Ojj vilket mysigt hus ni verkar ha fått tag i! Dom flesta funkishus finns ju kring strömnäs eller uppe på svartudden!? Kan det stämma? Vi bor ju på strömnäs, dock inte i nåt funkishus... Har ju åxå en -11 hemma :)

2011-11-19 @ 21:06:29
URL: http://mallaching.blogspot.com
Postat av: caroline

oj vad fint ni kommer få det... huset är verkligen super härligt! och räcket var jätte snyggt! ja tänk så kul med grabb maffian... men med elliot blir dom fem!



när får ni flytta in? kram

2011-11-19 @ 22:35:25
Postat av: Tant Sofia

Grattis! Oj, jösses så snyggt det kommer att bli. Var in och tittade på trappräcket, en dröm helt enkelt.

Kram Sofia

2011-11-20 @ 20:20:27
URL: http://www.daggdroppe.bloggspace.se
Postat av: Dessi at [Home and desire]

Men jösses, så roligt! :) Huset ser fantastiskt fint ut!

2011-11-20 @ 22:36:07
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Annika

Det kommer att bli jättefint när ni har fixat klart! Jag gillar planlösningen och halvtrapporna. Snyggt trappräcke ni har fundrat på!

2011-11-21 @ 21:19:22
URL: http://www.flexinredning.blogspot.com
Postat av: Ewa

Hihi, det där har vi också kollat på:) dock alldeles för mycket fukt i både tak och golv och mögelväxt så vi backade ur.... Lycka till! ( dessutom helt värdelös tomt)

2011-11-23 @ 07:30:13
Postat av: Lisa T

Vilket fint hus ni har hittat! Måste kännas superlyxigt med ett så stort hus, härligt! :) Ska bli spännande att följa hur ni inreder huset.



Kram

2011-11-24 @ 19:13:16
Postat av: custom dissertation

Interesting arrangement of stairs. Very neat and convenient.

2011-11-28 @ 01:02:00
URL: http://custom-essay.ws/dissertation.php
Postat av: Maja/Cactusvit

Ewa: Vet inte vilken besiktningsrapport ni har tagit del av men enligt den besiktningsgenomgång som vi har utfört tillsammans med Anticimex finns varken någon fukt i tak eller mögelväxt att notera.



Men vilken tur för oss att ni drog er ut så att vi kunde köpa vårt drömhus utan budgivning! Och på tomten kommer vi tillbringa många timmar, perfekt för en kanske liten fotbollsspelande kille! =)

2011-11-28 @ 21:29:03
URL: http://cactusvit.blogg.se/
Postat av: Maja/Cactusvit

Lisa: Tack så mycket söta du! Vi är jätteglada över att bli husägare och visst kommer det att kännas stort, i alla fall till att börja med. =) Hoppas allt är bra i Uppsala, kram på dig!

2011-11-28 @ 21:34:41
URL: http://cactusvit.blogg.se/
Postat av: Ewa

En liten tomt med Kvällsol mot vägen- nej tack. Reglar ingjutna i golvet - nej tack. Fukt utan påvisbar källa - nej tack. Men grattis till drömhuset, hoppas ni ska trivas!

2011-11-29 @ 13:48:59
Postat av: Maja/Cactusvit

Tack Ewa, inga tvivel på att vi kommer att trivas!



Måste kännas skönt för dig att fått detta sagt, kan inte vara lätt att sakna förmågan att glädjas med andra! Men du kan ju försöka nästa gång, livet blir betydligt roligare!

2011-11-29 @ 17:47:58
URL: http://cactusvit.blogg.se/
Postat av: caroline

men vad är det för fel på människan! jag blir rent utsagt upprörd!!!!



Mkt bra skrivna svar av dig Maja, ni har hittat ett super hus där Elliot och ni kommer att super trivas...kramis från grannarna på lingonstigen 18. Ps vilken jäkla tur att man slipper sur Ewa som granne restan av livet!

2012-01-14 @ 14:20:55
Postat av: Angelica

Håller med Caroline att dina svar till sur Ewa var riktigt bra, synd om människor som lider av sådan uppenbar avundsjuka- livet måste bli så tråkigt. Vi längtar då massor att få komma och se ert fina hus, det kommer verkligen bli kanonläckert!

Många kramar till dig min fina Maja!

2012-01-22 @ 16:08:59

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0