FINA DREGGLISAR FRÅN MYRAN & LO

Hittade för några veckor sedan till denna duktiga tjej som syr det mesta man kan tänka sig till de små. Hon har så många fina tyger att välja mellan och syr sedan det man önskar på beställning. Det är inte för inte som man får lite beslutsångest!

Gissar att det kan vara bra att ha ett antal dregglisar här hemma för kommande "blöta" dagar. Passade därför på att beställa två stycken för en relativt billig peng. Mitt val föll på ett turkosblått tyg med bruna apor samt ett offwhite tyg med gröna elefanter. Så fina!

Även ikväll somnade en trött liten kille i stora sängen vid halvåtta efter ett mysigt kvällsbad och det är nästan så att man inte tror det själv med tanke på hur många kvällar vi har burit, nynnat och vaggat en ledsen kille. Vi njuter så länge det varar! 

Fredag idag även om jag var helt inställd på att det var torsdag när vi vaknade i morse. Man blir aningen dagvill av att gå hemma och mysa alla sju dagar i veckan med vår finaste skatt!

En stor kram till er! ♥

Bilder: Privata © - Fina dregglisar från Myran & Lo.


Kommentarer
Postat av: Dessi - Home and desire

Har nyligen också upptäckt Myran & Lo! Tänkte också lägga in en beställning på dregglisar och en mössa kanske. Så mycket fina tyger har hon!



Åh, då är ni snart nordbor igen :) kommer säkert bli toppen!



Ha en skön helg!



Kram Dessi

2011-03-25 @ 23:38:53
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Kattis

Så himla fina de är!! Jag köpte från http://butiklillofant.blogspot.com/ och var jättenöjd där med, ska kika runt i "din" butik nu! :D

2011-03-31 @ 21:33:33
URL: http://www.kattisdagar.se

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0